Cheap Monday, Sko

0 treff

Cheap Monday – sko med annerledes design

Cheap Monday slutter aldri å overraske når det kommer til å tilby mote med et unikt og stilrent preg. Nå produserer merket også sko, noe som gjør oss veldig glade. Akkurat som klærne, er skoene deres lagd med et stilrent og litt annerledes design som tiltaler motebevisste menn og kvinner.

Cheap Monday-sko – historie og kjente modeller

Cheap Monday er en ekte suksesshistorie, og det hele begynte i en Stockholmsforstad i år 2000. Selskapet vokste raskt og begynte å åpne butikker sentralt i Stockholm. Cheap Monday var i begynnelsen merkets signaturjeans i en tight modell og til en lav pris (Cheap). Stilen er streetinspirert og med et skandinavisk og stilrent design som skiller seg ut fra mengden.

Cheap Monday sko – stiltips og vedlikehold

Du som har høye krav til både kvalitet og design, kan garantert finne et par sko du liker, fra Cheap Monday. Her finner du sko med annerledes design, høyhælte sko i gull, herlige sneakers i friske farger og stilrene herresko med en tøff edge. Disse spesielle skoene er perfekte hvis du ønsker å understreke den personlige stilen din.

Cheap Monday-sko online på Footway

Cheap Monday er uten tvil ett av de mest spesielle merkene vi har her på Footway. Skoene er utrolig populære og tiltaler mange forskjellige mennesker. Finn deg et par som skiller seg ut fra mengden, og klikk dem hjem allerede i dag! Footway har rask og kostnadsfri levering, og i tillegg får du fri retur og åpent kjøp i 180 dager.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK