Chie Mihara, Sko

1 treff

Chie Mihara

Chie Mihara lager feminine sko som samtidig føles utrolig behagelige. Skoene har en anatomisk fotseng som er spesielt tilpasset kvinnefoten. Chie henter inspirasjon fra en flerkulturell bakgrunn i sine kreasjoner, og forener japanske elementer med amerikansk funksjonalitet og spansk håndverk. Hun ønsker at alle kvinner skal ha kontakt med skoene sine på et emosjonelt og visuelt plan. Samtidig tar hun hensyn til den praktiske delen med solid håndverksarbeid. Skoene skal gjenspeile kvinnens feminine side, øke stilfaktoren i hverdagen og samtidig føles behagelige hele dagen. Du vil elske denne skoen!

Chie Mihara-sko – av kvinner for kvinner

Chie Mihara etablerte merket Elda i Spania i januar 2002. Tanken var at kvinner lager sko til kvinner, der prioriteten lå på design og komfort. Hun ønsket å lage sko til alle mødre, arbeidende kvinner og aktive kvinner der ute, som var mye mer enn bare en hverdagssko. Hun ville at man skulle føle seg vakker og feminin, uten å gi avkall på komfort. Med inspirasjon fra tidligere perioder på 30- og 80-tallet har hun laget noe helt unikt og moderne. De flotte særegne kolleksjoner er på kort tid blitt utrolig populære. Chi har i dag over 1000 kunder verden over, og selger sko til eksklusive varehus som Selfridges i London og Neiman Marcus i USA.

Feminint og komfortabelt med Chie Mihara-sko

Her på Footway kan vi selvfølgelig tilby de fleste av Chie Miharas sko. Nesten alle skoene i kolleksjonen har høy hæl og kan utmerket brukes til skjørt, rette bukser og kåpe, eller bare med en skjorte. Chie Mihara-sko er det perfekte valget for kvinner som liker komfort samtidig som de ønsker stil og inspirasjon fra nye trender og merker. Med sko fra Chie Mihara får du alt dette og en ny favoritt.

Chie Mihara online på Footway

Chie Mihara finner du online hos oss på Footway. Her tilbyr vi et bredt utvalg av Chies komfortable sko for kvinner! Hvis du er usikker på størrelsen, er det ingen grunn til bekymring. Vi tilbyr gratis retur og 180 dagers åpent kjøp, slik at du kan prøve i ro og fred, og bytte hvis noe ikke skulle passe. Vi leverer raskt, slik at du kan gå ut i dine nye sko før du aner det!

Innlegg om Chie Mihara
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
CALORIA
3 FOR 2
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK