China girl sko online

|

Side 1 av 2

China Girl-sko – Østen møter high fashion

Piff opp antrekket ditt med et par nye China Girl-sko! Skoene kjennetegnes av glade farger og vakre mønstre, for ikke å snakke om de lekre detaljene. Skoenes design er en blanding av orientalsk og de nyeste trendene fra New York. Velg mellom espadrillos, ballerinasko, høyhælte sko og mange flere modeller.

China Girl-sko – historie og kjente modeller

China Girl er et ungt skofirma som raskt har gjort suksess over hele verden. Målgruppen er bred, og skoene tiltaler alt fra forretningskvinner til den unge og motebevisste fashionistaen som ønsker at alle skal la seg overraske av hennes vakre og unike sko. Enten du foretrekker stilige sko i minimalistisk design, eller om du heller vil ha noen fargerike sko, finnes det noe for alle.

China Girl-sko – stiltips og vedlikehold

China Girl-sko er preget av høy kvalitet, optimal passform og et design som er uvanlig bra! Her finner du alle mulige skomodeller i ulike materialer, farger og mønstre. Kanskje du er på utkikk etter et par vakre høyhælte sko til et stilig kort skjørt? Her finnes det mange modeller å velge mellom, og du finner moteriktige høst-, vinter-, vår- og sommersko.

China Girl-sko online på Footway

Her på Footway har vi samlet et bredt og stort utvalg av China Girl-sko for alle kvinner. Her finner du sko av høyeste kvalitet og i stilig og unik design, og dessuten til virkelig gode priser! Vi på Footway tenker alltid på våre kunder, og nettopp derfor får du fri frakt på alle dine ordre samt fri retur. Som en ekstra bonus får du også 180 dagers åpent kjøp.
Få igjen
Estee
Få igjen
Elin Short
Få igjen
Fanny
Få igjen
Geld Off
Få igjen
Polo
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

81 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×