Chipie, Sko

15 treff

Chipie – sko til å bli glad av

Utrolig komfortable sko som man blir glad av. Chipie har designet behagelige og trendy sko helt siden de begynte å selge sko i 1989. Med fokus på deilige hverdagssko som er gode å gå med, samtidig som de passer perfekt til resten av klærne dine, er Chipie en nødvendighet i skogarderoben. Skoene er avslappede og ungdommelige og lages først og fremst til kvinner og barn. Med sine glade farger og behagelige materialer appellerer skoene til en bred kundegruppe, og de er ypperlige fritidssko!

Fransk kreativitet med Chipie-sko

Chipie ble etablert i desember i 1967 i Carcassonne i Sør-Frankrike. Den da bare 17 år gamle Jean-Michel Signoles opprettet merket etter at han tidligere hadde jobbet med importerte vintageklær fra USA. Chipiefabrikken åpnet dørene 16. desember og fokuserte først og fremst på denimplagg de første årene. Denimplaggene fra Chipie ble svært populære og velkjente på 70-tallet, og det unike merket var som skapt for å gi plagget et unikt uttrykk. Sko begynte de ikke å designe og selge før i 1989, altså drøye 20 år senere! Skoene ble da raskt en stor suksess, og i dag finner du Chipie-sko hos forhandlere over hele verden.

Chipie-sko gir glade barn

Til barn tilbyr Chipie morsomme og fargerike skomodeller som lar barn være barn, uten krimskrams eller merkverdigheter. Dette er sko man blir glad av, rett og slett! Skoene kjennetegnes av fantastisk design rettet mot barn, med morsomme dyremotiv, fantasifullt mønstret fôr og unike materialvalg. Skoene kommer i form av sneakers og boots.Damemodellene fra Chipie kommer stort sett i form av sneakers, der du finner klassiske stoffsko for en behagelig hverdagsstil og skinnsneakers i alle mulige farger og typer fôr. I et par Chipie-sko kan man ikke annet enn å le, hele dagen lang! Bruk gjerne skoene sammen med shorts om sommeren, eller hvorfor ikke til et kort skjørt og en T-skjorte? En trendy sko som passer til de fleste antrekk!

Chipie online på Footway

På Footway finner du Chipie-sko i modeller for dame og barn. Med sine spennende farger og lekne design kommer Chipie-skoene høyt opp på listen over favorittsko! Bestill hjem dine favoritter allerede i dag! Hvis du trenger hjelp med bestillingen eller leveransen, kan du alltid kontakte våre hyggelige medarbeidere på kundeservice, som guider deg videre! Du husker vel at vi tilbyr fri frakt og retur? Da er det bare å handle i vei!

Joseph Rose Antic
3 FOR 2
Joseph Gris Cendre
3 FOR 2
Joseph Algue
3 FOR 2
3 FOR 2
Joseph Rouge
3 FOR 2
Joseph Blanc
3 FOR 2
3 FOR 2
Joseph Blue Jean
3 FOR 2
Joseph Noir
3 FOR 2
Joseph Anthracite
3 FOR 2
Joseph Bonbon
3 FOR 2
Joseph Marine
3 FOR 2
Joseph ENZ Blue
3 FOR 2
Joseph Cerise
3 FOR 2
Joseph Azur
3 FOR 2
Side 1 av 1

15 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK