Clae Sko Online

0 treff

Clae – sko for den moderne mannen

Leter du etter et par behagelige sko du kan bruke hele døgnet? Stiller du høye krav til kvalitet, passform og design? I vårt sortiment av Clae-sko kommer du garantert til å finne et par stilige sneakers som faller deg i smak. Du kan velge mellom freshe farger som gult, blått og rødt, og forskjellige materialer.

Clae-sko – historie og materialer

Skoselskapet Clae ble grunnlagt i 2001 med en visjon om å skape komfortable sko i design som passer til de fleste motebevisste menn. Med kvalitetsmaterialer som skinn og kraftig gummi tilbyr Clae kun kvalitetssko som varer lenge. Finn favorittene dine i det brede sortimentet vårt.

Clae-sko – passform og bruksområder

Mange av oss har en jobb som krever at vi står oppreist og må bevege oss rundt hele dagen. Dette har selvsagt sine fordeler, men det kan være belastende for føttene. Med et par Clae-sko kan du være komfortabel hele dagen, fra morgen til kveld.

Clae-sko online på Footway

Foran deg har du mange stilige skomodeller fra Clae som er enkle å kombinere med forskjellige klesstiler og antrekk. Til deg som liker en ordentlig og sofiistikert stil med chinos og dressbukser, har vi mange fine alternativer. Vi har også noe til deg som har en sporty og streetinspirert stil. Hos Footway får du gratis levering og retur i tillegg til 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK