Sko

186 treff

Hummel sko - 100 års erfaring!

Hummel er et dansk varemerke som er spesialister på sportssko, men du vil fort finne ut at Hummel sko også er for andre anledninger. Med 100 års erfaring vet de hva kundene ser etter.

Hummel sponser fotballen

Danske Hummel leverer sko til både menn og kvinner. Etter at den danske skomakeren Albert Messmer så en fotballkamp der det var mye nedbør, så han fort hvor upraktisk skotøyet spillerne hadde var. Etter kampen utviklet han en av tidenes første fotballsko med gummibelegg. Fra å være en liten bedrift for 100 år siden, har Hummel blitt en stor suksess ved å lansere innovative sko, som har det samme designet som Messmer i sin tid kom med. Hummel sko er et varemerke som vet å ta sosialt ansvar og er kjent for å sponse både det danske fotballandslaget og håndballandslaget.

Hummel sko har sko for alle anledninger

Hummel sko har også sko utenom sportssko. Et eksempel er Hummel vinterstøvler, som har et stilig design og vil passe til alle mulige bukser og vinterklær. Produsert i ett godt materiale, er dette sko som vil sørge for at du kan nyte vinteren selv ved minusgrader og mye snø. Er det mye regn ute vil Hummel gummistøvler være det beste alternativet. De er laget av et vanntett og slitesterkt materiale, som gir føttene komfort kombinert med stil. Sammen med disse gummistøvlene kan du bruke det aller meste av klær. For alle kolleksjonene til Hummel gjelder det samme prinsippet. De tilfører alle antrekket ditt et sporty og sprekt snitt, samtidig som de sørger for komfort og brukervennlighet.

Riktig pleie gir sko som varer lenge

Ved bruk av Hummel sko vil pleie og rengjøring være minst like viktig, som rengjøring og pleie av bil eller hus. Med riktig og god pleie vil sko fra Hummel følge deg i årevis, uten at det går ut over utseende eller kvaliteten. Ved rengjøring kan du enkelt fukte en klut med vann for så å tørke og vaske over. Det er spesielt viktig å gjøre dette i vinterhalvåret, med vekslende værforhold og mye minusgrader. Det er også lurt å oppbevare skoene på steder med romtemperatur. Dette gjør at skoene blir mindre slitt og de får således et lengre liv.

Hummel sko online hos Footway

Footway har lang erfaring med å levere kvalitetssko til kunden. Med hurtig levering og fri frakt, vil du enkelt kunne bestille Hummel sko på nett både trygt og effektivt. Står ikke skoene i stil eller er det feil størrelse, kan du benytte seg av vår 180 dagers åpent kjøp og returnere eller bytte dine sko. Det er selvfølgelig helt kostnadsfritt!

3 FOR 2
3 FOR 2
Crosslite Tex Jr Fig
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Sandal Sport Jr Black
3 FOR 2
Actus Ml Jr Black
3 FOR 2
Crosslite Jr Alloy
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Slip-on Jr Peacoat
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Reflex Jr Black Iris
3 FOR 2
3 FOR 2
Slip-on Jr Arona
3 FOR 2
Slip-on Jr Black Iris
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Stadil Camo Jr Black
3 FOR 2
Snow Boot Jr Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Blizzard Jr Black
3 FOR 2
Stadil Pro Jr Black
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Reflex Jr Blue Nights
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Slip-on Jr Pale Lilac
3 FOR 2
Stadil Pro Jr Asphalt
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 4

186 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK