Sko

9 treff

Moon Boot sko

Moon Boot sko er inspirert av Neil Armstrongs måne sko. De er ypperlige å ha på kalde dager, siden de er vanntette og holder godt på varmen.

80-tallets og fremtidens klassiker

Etter at Neil Armstrong i 1969 tok de første stegene på månen, ble italienske Tecnica inspirert til å skape moon boot skoen, som ble 80-tallets og fremtidens klassiker. Dette er lette vinterstøvler som virkelig lever opp til navnet sitt. Dersom du eier et par, vil den spesielle retrostilen gjøre at du definitiv får mye oppmerksomhet fra alle rundt deg. Moon Boots er vinterstøvler som er laget i et lettvekts materiale, noe som gjør at de er deilig å ha på seg. De har dessuten også en gummisåle med en sort sklisikker besetning, som er greit å ha på glatt føre.

Moon Boot sko

Stilen er inspirert av skoen Neil Armstrong hadde på månen. De er derfor skapt for å holde på varmen. Moon Boot har sko for både kvinner og barn. Moon Boot barnesko er ekstra herlige på kalde dager. Moon Boot Nylon er den klassiske moon boot, laget for kvinner. Disse kan matches med en tights eller en vinterbukse, samt en vinterjakke, men de kan også brukes sammen med jeans. Skoene er ypperlig å bruke når en er ute i snøen, og kan være bra å ha dersom en står en del stille. De kan nemlig strammes inn øverst, slik at de holder på varmen.

Holder føttene varme

Moon Boot sko er laget i et materiale med lav vekt, noe som gjør dem behagelig å ha på samtidig som de føles lett på foten. Disse skoene er laget av kunstige materialer, som ikke kommer fra dyr. Skoen er laget av nylon, med en kraftig fôring som holder føttene varme. Yttersålen er laget i lys gummi, med en sort sklisikker besetning. De har en syntetisk utside, noe som er med på å gjøre skoen vanntett. I tillegg er de enkle å holde rene, da det bare er å tørke over det skitne området med en fuktig klut. Om de er veldig skitne, kan det hjelpe å vaske dem i vaskemaskinen. Bruk vaskepose og lav sentrifugering.

Moon Boot sko online hos Footway

Kjøp Moon Boot barnesko hos Footway. Kjøper du skoene dine her, får du alltid rask og gratis levering. Dersom skoene ikke skulle leve opp til dine forventninger, så fortvil ikke. Når du kjøper sko hos Footway, har du alltid 180 dagers åpent kjøp, der du kan returnere skoene helt uten ekstra kostnader. Dette er en enkel måte å handle sko på!

3 FOR 2
3 FOR 2
Crown Jump K Blush
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 1

9 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK