Conguitos Sko Online

0 treff

Conguitos – sko til alle barn

Her har du et stort utvalg av trendy barnesko av høyeste kvalitet. Barneføttene er skjøre, og barnas aktive livsstil krever de aller beste skoene. Conguitos legger stor vekt på design og mote, men barnas komfort står likevel i fokus.

Conguitos – bakgrunn og kjente modeller

Spania er kjent for å skape trender, og Conguitos er intet unntak. Det spanske varemerket ble grunnlagt i 1990, da de slapp sin første kolleksjon med barnesko. Filosofien var å produsere kvalitetssko til barn med lekkert design og best mulig komfort. Vi mener at de har lykkes med dette.

Conguitos-sko – stiltips og vedlikehold

Conguitos tilbyr sko for både vår, sommer , høst og vinter, slik at barna dine kan leke utendørsleker hele dagen. Med materialer av ekte skinn og solid gummi tåler skoene det meste. For å øke levetiden og unngå slitasje kan skinnskoene fra Conguitos-sko trenge å smøres inn med skopleieprodukter.

Conguitos-sko online på Footway

Vi på Footway et svært stolte av å vise frem et så variert og flott tilbud med kvalitetssko fra Conguitos Vi håper du finner et fint par sko til barnet ditt. Vi tilbyr som vanlig frakt og retur for å gjøre shoppingen enklere , og du vil alltid ha 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK