Converse Sko Online

333 treff

Sneakergiganten

På festivalen,til et sammensatt antrekk eller hjemme på verandaen – Converse er merket somhar lyktes med å bli et av verdens største innen sneakers, og de passer tilnesten alt. Fra å være rendyrkede sportssko har Converse i løpet av årene funnetfrem til både herremote og damemote, og tilbyr i dag mange flotte modeller somkan passe til enhver stil.

Stjernen: OneStar

Skoene fraConverse kommer i tre hovedformer: One Star, Chuck Taylor All Stars og Jack Purcell.Disse tre modellene har et hundretalls farger og stiler. Originalen kom ut på1970-tallet, men har siden den gang blitt oppdatert i flere farger. One Starble store på nittitallet, først og fremst innen alternativ kultur, der skate ogstreet møttes i en herlig symbiose. Spesielt innen skate har Converse heltsiden 2009 drevet sin skateboardlinje med navnet CONS, med kjørere som KennyAndersson, Nick Trapasso, Sammy Baca og Ethan Fowler. I 2014 lanserte Converseen mer moderne skatevariant av den populære skomodellen «Weapon» – kalt «”CONSWeapon skate». I dag kommer CONS sneakers i flere farger og modeller – let degfrem til din favoritt.

Populære «Chucks»

Ikke mangesneakers ser like godt ut med et par jeans som et par utslitte «Chucks».Modellen er enormt populær og har i utgangspunktet ikke endret utseende sidenlanseringen i 1917 – da skoene bare ble kalt «All Star». Navneskiftet kom iforbindelse med at Converse sponset basketballspilleren Charles «Chuck» Taylor,som ikke bare spilte basket, men også solgte skoene – og til og med forandretpå modellen i henhold til egne ønsker. Den klassiske hvite og svarte skoen somkjennetegner All Stars, kom først i 1949, da den hvite fargen lengst fremme og dehvite lissene endte opp på den ellers svarte skoen. Alle våra Converse All Star-modeller finner du her.

Jack Purcell

I løpet av1970-tallet kjøpte Converse rettighetene til sneakermerket Jack Purcell, som dengang var del av B.F Goodrich Company of Canada. Jack Purcell, en kanadiskverdensmester i badminton, hadde designet sko for firmaet. Skoene minner mye omAll Stars, og fikk tidlig kallenavnet «Smilies» takket være det klassiske smiletfremst på skoen. I likhet med sine søsken i Conversefamilien finnes det utroligmange Jack Purcell-sko, og det kan være vanskelig å velge blant så mange flottemodeller.

Fra outsider tilikon

I dag brukesikke Converse til sport i like stor grad, men merket har blitt et moteikon som stadigkommer med lekre sneakers til et sultent publikum. Mye av sjarmen i skoene erdet klassiske designet og modeller som kan kombineres med klærne dine på fleremåter for å avrunde stilen din. På Footway finner du både herresko og dameskofra Converse, i mange ulike modeller og farger. Surf rundt på siden vår og finnnettopp dine favorittsneakers!

Side 1 av 6

333 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×