Sko

243 treff

Converse All Star – skoen som alle elsker

Converse All Star kalles med rette en kultklassiker. Det finnes knapt en stil som Converse All Star-sko ikke passer til. Uansett om du foretrekker goth, en klassisk stil, rocke-stil eller minimalisme så finnes det garantert et par Converse All Star-sko som passer perfekt for akkurat deg. Hva med et par i en ordentlig knallfarge? Eller kanskje foretrekker du at skoene har litt mindre skrikende farger? Uansett hva du liker, finner du din beste fargekombinasjon i utvalget. Converse All Star finnes med både lavt og høyt skaft, i tillegg til noen varianter som også kommer i slip-on-modell. Og så finner du de selvfølgelig i alle farger du kan tenke deg.

Converse All Star – sneakeren over alle sneakers

Med en over 100 års produksjonshistorie, er det ikke rart at Converse Allstar regnes som den ultimate sneakeren for folk i alle aldre. Converse All Star har vært populær både innen sport og fritid, men også i mer alternative miljøer, som for eksempel grunge-miljøet på 1990-tallet. Hvem kan vel forestille seg Kurt Cobain uten et par Converse All Star på beina? Selskapet ble ervervet av Nike i 2003, og er i dag like populær som aldri før med stadig nye lanserte modeller, i tillegg til de gode, gamle klassikerne som vi kjenner så godt.

Converse All Star – kvalitet som varer med riktig pleie

De klassiske Converse Allstar-skoene lages i kanvas, men det finnes i dag mange modeller med en overdel i lær eller tekstil. Converse All Star-modellene er slitesterke sko som tåler å bli brukt, men for at de skal holde lengst mulig, er det riktig skopleie som gjelder. Å holde skoene rene, impregnere dem før du bruker dem og eventuelt smøre de inn hvis de er laget av lær, er enkle grep du kan ta for å beholde farge og form på Converse All Star-skoene dine lengst mulig. Husk å alltid knyte opp skoen før du tar de av også!

Converse All Star – skoen som passer til alt

Converse All Star har en smal passform, noe som gjør at de passer særdeles godt til trange jeans på både gutter og jenter. Mange av modellene kommer i varianter både med og uten skaft, alt ettersom hvor mye støtte du ønsker rundt ankelen. Converse All Star er svært behagelige hverdagssko som du enkelt kan bruke både til jobb, fest og fritid. Disse skoene har den evnen at de automatisk gir deg en avslappet stil, så de passer helt perfekt hvis du for eksempel ønsker å kle ned et antrekk. Bruk de også til jeansshortsen og en kul t-skjorte i sommer.

Relatert til "converse all star"
Side 1 av 5

243 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK