Nike Mercurial – Bygd for fart

Nike Mercurial er en av de mest kjente fotballsko-seriene i verden. Og det er det en veldig god grunn til. Mercurial-modellene er først og fremst lagd for fart. I alle de forskjellige Mercurial-typene innkorporeres banebrytende ingeniørkunst og superlette kvalitetsmaterialer i sko som også har svært gjennomarbeidet design. Da er det ikke rart at de har blitt brukt på banen av spillere som Neymar, Ibrahimovic og Ronaldo! Med modeller som Vapor og Superfly i sortimentet, har Nike Mercurial rett og slett opparbeidet seg legendestatus i fotballmiljøer verden over.

Nike Mercurial – Nyheten verden har ventet på

I starten av 2016 var Nike Mercurial på alles lepper. Ryktene hadde florert i månedsvis. Endelig skulle de slippe noe nytt! Og forventningene ble innfridd; i midten av Mars lanserte de endelig nyheten Mercurial Superfly V. Modellen skal være den raskeste fotballskoen noensinne, og teamet bak skoen har gått over og oppgradert hver minste lille bestanddel fra Superfly IV, med effektivitet og design i tankene. Superfly V er enda ikke ute for salg, og det vil nok ta en stund før den er å få i Norge, men vi venter i spenning!

Nike Mercurial – Materiale og pleie

Nike Mercurial fotballsko består av syntetisk materiale. Det er viktig at du rengjør dem ved å børste bort skitt og smuss, og deretter går over dem med en fuktig klut, hver gang du har brukt dem. Har du en av modellene med lær i yttermaterialet, bør du også behandle skinnet jevnlig med lærbalsam. Slik vil de holde seg myke og fine, og de vil vare betydelig lenger.

Nike Mercurial – Passform og bruksområde

Nøkkelen til gode fotballsko er å gå dem inn ordentlig. Fotballsko må sitte godt og tett på, og det er derfor viktig å gi dem tid til å få formet seg etter akkurat din fot før du får optimalt utbytte fra dem. Og det optimale utbyttet du kan få ut av et par Nike Mercurials er ikke til å kimse av. Knottene er designet på en måte som lar deg nå ditt ypperste potensial; konstruksjonen er minimal, materialene er ultralette, og gripemønsteret er strategisk utarbeidet. Du finner en modell som passer dine behov uansett hva de måtte være. Nike Mercurial Vapor X AG, for eksempel, er spesialdesignet for spilling på kunstgress, og det skal godt gjøres å finne en sko som vil gi deg mer fart og presisjon på det underlaget enn nettopp den.

Sko

|

Side 1 av 4

×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

198 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×