Sko

435 treff

Dasia – lekker og casual

Det sies at man må lide for skjønnheten, men det var før i tiden. I dag har vi heldigvis plenty av designere slik som Dasia som designer lekre, trendy og behagelige sko med særpregede detaljer. Dasias flate sko passer perfekt for en tur på byen med jentene, i kofferten når man skal på langhelg eller på strandferie, eller når man vil ha et par sko som er casual, men likevel pene stående på jobben. Skoene er enkle å ta på og av med gummielastikk foran slik at de lett kan kippes av, og har god passform til foten.

Dasia – stil med skinn

Dasias komfortable, lave sko i skinn passer for mange anledninger enten du skal i møte eller en middag med pent antrekk, om du skal være på jobben mesteparten av dagen, eller om du skal velge sko til en lørdagstur på byen. Skoene passer like fint til dressbukse som til smale sorte eller lyse bukser, og går pent til skjørt. Kombiner med en lekker veske, frakk eller en lang jakke, og du vil ha et antrekk som er både vakkert og stilfullt. Dasia gir deg en rekke lekre farger å velge blant som romantisk lys gammelrosa skinn for en feminin look, blankt svart skinn for en mer profesjonell stil eller skinn med slangemønster når man vil rette oppmerksomheten mot fottøyet.

Stell av Dasia-sko

Dasias sko er laget av skinn, og materialer og sammensetningen av skoene er nøye utført slik at du skal få en feilfri, behagelig og lekker sko. Dasia benytter seg av en god erfaring og tradisjon i det å sy skoene sammen og å ferdigstille den slik at du kan ha den så lenge som mulig. Men hvor fin skoen holder seg avhenger selvsagt av deg og hvordan du bruker og steller den. For at skoene dine skal vare så lenge som mulig bør du derfor være nøye med skopleien. Bruk impregnering og smør dem jevnlig med en krem som er spesialtilpasset skinnet, så gir du skoene en best mulig forutsetning for et langt og godt partnerskap mellom deg og de.

Kjøp Dasia online på Footway.no

Hos Footway får du rask levering, fri frakt og 180 dagers åpent kjøp. I tillegg er det en stor fordel at Footway har et stort utvalg av sko og en enkel søkefunksjon som raskt lar deg finne ut om de har Dasia-sko i den fargen og størrelsen som du er på utkikk etter. Footway har regelmessige kampanjer hvor du kan få utvalgte modeller til reduserte priser, så følg med på hjemmesidene våre. I tillegg har Footway prisgaranti noe som betyr at du alltid handler til lavest mulig pris hos oss. Velkommen!"

Side 1 av 8

435 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK