Sko

394 treff

Kuoma – vintersko for både store og små

Kuoma er en finsk skoprodusent som lager varme, lette og komfortable vintersko for både store og små. Den norske vinteren krever litt ekstra av fottøyet vårt, og Kuoma sko beskytter deg mot både kulde og fuktighet samtidig som skoene føles behagelige på foten. Skoene leveres med varm og slitesterk fôring på innsiden, og enkelte modeller holder deg varm helt ned til 40 minusgrader! Hos Footway sørger vi for at du holder varmen gjennom hele vinteren ved hjelp av ekte skandinavisk kvalitet.

Kuoma sko – lette, slitesterke og varme

Kuoma er en av de eldste skoprodusentene i Finland og har derfor opparbeidet seg stor erfaring og kunnskap på dette området. Kuoma sko er kjent for sin lette og gode komfort, men det er likevel den høye kvaliteten som kjennetegner disse skoene. Materialene som benyttes har svært god kvalitet og skoene både utvikles og produseres ved hjelp av moderne produksjonsteknikker. Gode vintersko skal både varme og beskytte, men Kuoma sko gir deg også funksjonalitet og komfort samtidig som de føles lette på foten. Flere av modellene til Kuoma lages nemlig av et unikt materiale som inneholder tusenvis av luftbobler som gjør skoene både lettere, mer slitesterke og ikke minst supervarme!

Ta godt vare på vinterskoene dine

Alle skoene fra Kuoma leveres med en slitesterk og sjokkabsorberende såle, og der innersålen kan tilpasses slik at den passer perfekt til akkurat din fot. Nesten alle modellene leveres med refleksstripe som gir bedre sikkerhet når man oppholder seg ute i mørket. Det er også viktig å ta godt vare på vinterskoene dine, og de bør helst behandles med impregneringsspray før de tas i bruk. Dette beskytter skoene mot både smuss og fuktighet, og behandlingen kan med fordel gjentas ved behov slik at man holder skoene i god stand. Eventuelle flekker kan fjernes med en fuktig klut og sørg alltid for at skoene luftes godt i romtemperatur etter rengjøring eller bruk.

kjøp dine Kuoma sko hos Footway

Hos Footway får du alltid de beste skoene til den beste prisen, og vi gjør det enkelt for deg å finne dine nye Kuoma sko. Vi sørger alltid for rask levering, og skulle det vise seg at skoene ikke passer har du hele 180 dager på deg til å returnere varen og få pengene tilbake. Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål angående bestillingen og vi hjelper deg så godt vi kan.

Side 1 av 7

394 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK