Sko

4 treff

Crime – sko med retrovibber

Crime-sko er det optimale valget for deg som elsker rocket undergroundmote. Skoene er lagd av skikkelige materialer og er av god kvalitet. Her finner du mange freshe og tøffe sneakers du kan bruke til mange forskjellige antrekk. Ta på deg de kule skoene dine og dra ut på byen. Crime-sko løfter antrekket ditt.

Crime-sko – historie og visjon

Det var de to søstrene Lisa og Jessica Kistermann som grunnla Crime i London. De fikk mye inspirasjon fra undergroundmoten i Camden Town og Shoreditch. Denne tøffe og rockete moten med markant retropreg ble grunnlaget for Crime-sko. Stilen er moderne, men samtidig vintage, og den er rocket, men likevel stilren.

Crime-sko – stiltips og pleie

Ta på deg et par sneakers fra Crime og kombiner dem med skinny, svarte jeans, en slitt T-skjorte og en lang cardigan. Mange Crime-sko er lagd av ekte skinn, noe som er utrolig lekkert. For å holde skinnet fint lenge anbefaler vi at du behandler skoene med skinnpleieprodukter.

Crime-sko online på Footway

Kle deg i rockete Crime-sko og klikk hjem favorittene dine hos oss på Footway! For å gjøre shoppingen lettere tilbyr vi flere forskjellige betalingsalternativer. I tillegg får du alltid gratis frakt, gratis retur og 180 dager med åpent kjøp. Vi vil at det skal være gøy, enkelt og inspirerende å handle hos oss!

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK