Crocs Sko Online

467 treff

Revolusjonær teknologi

Siden 2002 har amerikanske Crocs lagetdagens kultklassiker, Crocs-tøfler. Sandalene lages i Croslite™-materiale – Crocsegen, revolusjonære teknologi som gir både deg og føttene dine en behagelig og frifølelse.

Byr på sklisikkerhet

Dette materialet har blitt brukt sidenbegynnelsen, takket være det jevne, gode grepet: I et par Crocs kan man rusle problemfrittrundt på båten uten å skli – og skoen ble faktisk lansert på en båtmesse i firmaetsungdom. Crocs er sertifisert av det amerikanske rådet for ergonomi og detamerikanske forbundet for medisinsk podiatri (American Podiatric MedicalAssociation). En av Crocs-grunnleggerne og visepresidenten, Lyndon V. HanssonIII, mener at skoene er spesielt egnet til å eliminere smerte i føttene.

Foppatøflene

Det var også derfor en av verdensstørste hockeylegender, svensken Peter Forsberg, interesserte seg for Crocs. Pågrunn av sin skadede akillessene trivdes Foppa godt i tøflene – så godt at hanville lansere de i Sverige. Da tøflene kom til Sverige, ble de gjenstand for enhet debatt – mange mislikte designet, mens andre elsket det. For mange bleFoppatøflen en erstatning for den klassiske treskoen, og andre valgte å brukedem på jobben. Noen år senere kom kopiene som perler på en snor, og konseptetFoppatøfler kom til å omfatte andre tøfler og sko som ikke var laget avCroslite™-material. Peter Forsberg forlot samarbeidet i 2010.

300 millioner solgte

Crocs har hatt en enorm suksess ogsåuten Peter Forsberg samarbeid, både i Sverige og utenlands. I 2014 ble detsolgt 56 millioner par sko, og totalt har imponerende 300 millioner sko blittsolgt siden oppstarten. I dag selges skoene i mer enn 90 land – et tydeligbevis på at sjarmen til skoene slår an hos mange – og et bevis på at skoenesunike og fotvennlige materiale appellerer til horder av føtter rundt om iverden.

Våg å prøve Crocs!

På Footway har vi tro på føtter. De bæreross fremover i livet og bør selvsagt tas vare på – og et par Crocs er en godmåte å gi føttene den respekten de fortjener på. Om du tilhører dem sommisliker designet – ta ett eller flere steg utenfor komfortsonen din og prøvdem likevel. Hvem vet? Kanskje forelsker du deg i det unike materialet og denherlige følelsen som Crocs gir føttene dine? Kanskje rusler du gladelig rundtpå båten en varm sommerdag iført et par ekte Foppatøfler – eller i et par Foppastøvler:Crocs lager nemlig mer enn bare tøfler. På Footway finner du ekte Crocstøflerog også støvler, støvletter, barnesko, herresko og damesko. Finn dine favoritteri dag!

Side 1 av 8

467 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×