Dahlin Sko Online

58 treff

Den beste kvaliteten fra Dahlin sko

Dahlin sko er de perfekte skoene til den motebevisste mannen, som er opptatt av stil, kvalitet og eleganse. I utvalget finner du sko til både hverdags og fest, samt til det viktige jobbmøtet!

Gjør som Martin Dahlin– Velg kvalitet

Det svenske merket Dahlin produserer både klær og sko til den motebevisste mannen. Det hele startet så langt tilbake som i 1919, og de har trofaste kunder i hele Norden og Nord-Europa. I dag er det den svenske, populære fotballspilleren Martin Dahlin, som er Dahlins fjes utad. Dahlin er en del av det større HEAB/Hestra. Fra sitt sete i Småland, produseres og designes de nye modellene av Dahlin sko, til den motebevisste mannen som elsker kvalitet. Et av Dahlins slagord er å levere produkter av høy kvalitet, og selv om de har holdt på i snart 100 år, så er de ikke klare for å gi seg enda!

Den motebevisste mannen bruker Dahlin sko

Svenske Dahlin vet hva som skal til for å kle den motebevisste mannen som ønsker å bli lagt merke til på en positiv måte. Sko kler folk, så la skoene være et vitne om at du er et kvalitetsbevisst menneske, som vet hvilken stil som gjelder. Du kan like gjerne bruke skoene fra Dahlin til jeans som til dressen. Det finnes et godt utvalg av modeller å velge mellom, og sneakers fra Dahlin passer utmerket til dine jeans, enten det er til hverdags eller du skal på byen med gutta. Når du skal på det viktige jobbmøtet, så sikrer du et godt inntrykk dersom du bærer et par Dahlin til dressen. Elegant, kvalitetsbevisst og stilig – Det er kjennetegnet til Dahlinmannen!

Svensk kvalitet av de fineste materialer

Når du går til anskaffelse av et par Dahlin sko, så vet du at du velger kvalitet. Alle skoene er laget i de fineste materialer, som semsket skinn, mokka og lær. Skoene som gir en mer avslappet stil, er myke og behagelige å gå med. Skoene som passer til dress og finere anledninger, er laget i materialer av høy kvalitet og med spennende detaljer. Du finner både semsket skinn, mokka og lær i glatte overflater og med mønster. Tar du vare på skoene dine, og velger den riktige pleie, så har du et par sko som vil vare i veldig mange år fremover.

Dahlin sko online hos Footway

Bestill dine nye sko i dag. Hos Footway finner du både Dahlin lave sko og boots. Bestiller du skoene dine i dag, så har du de innen få dager. Hos Footway får du hele 180 dagers åpent kjøp, og vi har fri frakt og retur. Skulle du av en eller annen grunn angre på kjøpet ditt, eller du oppdager at det var feil størrelse eller farge, så er det enkelt å bytte varene dine.

Innlegg om Dahlin
A
Amund Elgevasslien -
A
Arve -
Vis flere innlegg
Hazelton Brown
SALE
Oban Brown
SALE
Hudson Brown
SALE
Hardy Brown
SALE
Kinsale Brown
SALE
Ripley Brown
SALE
Ribera 07 Brown
SALE
Downs Black
SALE
Ribera Black
SALE
Oban Dark Brown
SALE
Havanna Blue
SALE
Assis Brown
SALE
Milazzo Brown
SALE
Hudson Black
SALE
Milazzo Black
SALE
Watson Brown
SALE
Hazelton Black
SALE
Split Brown
SALE
Oban Black
SALE
Merida Brown
SALE
Tadley Brun
SALE
Tadley Black
SALE
Canyon Brown
SALE
Weber Black
SALE
Naples Blue
SALE
Zaragoza White
SALE
Kinsale Black
SALE
Nola Brown
SALE
Assis Black
SALE
Prince Black
SALE
Park Grey
SALE
Hardy Black
SALE
Newport Brown
SALE
Fairbanks Black
SALE
Cancun Black
SALE
Volt Brown
SALE
Rocky Brown
SALE
Merida Black
SALE
Leon Brown
SALE
Brooks Brown
SALE
Brooks Black
SALE
Santiago Blue
SALE
Graham Brown
SALE
Impala Black
SALE
Split Blue
SALE
Hinton Black
SALE
Catania Brown
SALE
Taranto Black
SALE
Oklahoma Black
SALE
Catania Black
SALE
Puebla Beige
SALE
Vancover Grey
SALE
Downs Brown
SALE
Billigkroken
Side 1 av 1

58 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK