Dame, Sko

86 treff

Skoen er kvinnens beste venn. Skoene dine forteller hvem du er, hvor du kommer ifra og hvor du er på vei. For oss er skoen mer enn en assesoirer. Det er en fortelling. En fortelling om deg, som foregår akkurat nå.

En fantastisk fortelling

Fortellingen kan handle om å danse bort hverdagen i et par sneakers, utforske skogen på små stier i dine nye sport sko, stil sikkert imponere på jobben i høye hæler eller få hjerter til å smelte på neste store fest i et par finsko. I rett sko er det en fantastisk fortelling. Om minner, glede, sorg, venner, fester og nye ansikter.

Om varme sommerdager i et par Converse, turer om høsten i et par Vagabond eller Clarks sko. En fortelling om et par snødekte, fôrete Dr. Martens-boots som hviler etter en lang, iskald, hvit tur eller om møtet med vårvarmen og lunken asfalt i et par lave sko. Damesko har blitt et fenomen mye større enn noe annet innen mote. Å samle på seg hundretalls sko er ikke noe rart – i stedet noe fantastisk. Å surfe i timer etter de fineste skoene er en spennende og ikke minst en nyttig ting å gjøre. En opplevelse. Vi på Footway forstår deg. Vi elsker sko like mye som du gjør og leter alltid etter nye, fengslende sko som du kan sette føttene dine i.

En ny del av deg

Vi skjønner at sko er det beste som fins og at uansett hvor mange du enn har så fins det alltid nye å lete etter, kjøpe og elske. Verden slutter ikke å kaste ut vakre sko bare for at du har kjøpt et par selv? Vi forstår at du kan sitte i timer og prøve nye sko, eller lese om trender, modeller og farger. For sko kobler sammen, løfter frem og skaper stilen din. De er det viktigste du eier og de gjør deg lykkelig. Du kjenner igjen følelsen: lukten av en ny eske, den raslende lyden av papiret som ligger rundt skoene og lyden av luften som forsvinner fra esken når lokket sklir av. Inne i esken: en ny del av deg. Nye, krampaktig vakre klær til føttene dine. Ikke noe annet plagg kan gjøre stilen din bedre som sko gjør.

La jakten begynne

De setter ild på hele identiteten din, kasten nytt lys over gamle plagg, gir liv og lyst til hele deg som person. På Footway finner du dine nye damesko. Her fins modeller, farger, merker, stiler og sko for alt du kan tenke deg. Klikk deg inn på det du ønsker i kategoriene her ovenfor og la jakten begynne. Du har all tid i verden når det gjelder skoene dine.

Crosslite Tex Jr Fig
NYHET
Idre WP Black
SALG
Husum Jr Xc Black
SALG
Husky Black
SALG
Korkis Blue
Korkis White
Husky Lila
SALG
Korkis Silver
Korkis Silver
Husky Ocean
SALG
Korkis Multi
Idre Wp Blue
SALG
Korkis Gold
Husky Black/red
SALG
Culusuk Lila
SALG
Culusuk Black
SALG
Tex Boot Black
Star Black/grey
SALG
Reflex Jr Blue Nights
NYHET
Star Camouflage
Korkis Pink
NYHET
Culusuk Black
SALG
Stadil Pro Jr Asphalt
NYHET
Jupiter Ocean/blue
FÅ IGJEN
Star Black/fuxia
SALG
Tex Boot Black
SALG
Nyheter
Korkis Pink
NYHET
Korkis Ocean
NYHET
Pra 93911 Blue
NYHET
Crosslite Tex Jr Fig
NYHET
Reflex Jr Blue Nights
NYHET
Reflex Jr Zinna
NYHET
Reflex Jr Fig
NYHET
Stadil Pro Jr Asphalt
NYHET
Side 1 av 2

86 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK