Dr Martens Damesko Online

162 treff

Tøffe, praktiske og behagelige Dr Martens sko for dame

Dr. Martens er kjent for sine tøffe støvler og sko. Damesko fra Dr. Martens er perfekt for deg som har en rocka stil og liker kraftige og fete sko. Men Dr. Martens har også mer nedtonede sko, som passer til de som foretrekker en lettere, men likevel kul stil. Høres det ut som noe for deg? Ta en titt i vårt utvalg av Dr. Martens sko for dame, og finn din favoritt!

Dr Martens – historie og kjente modeller

Dr. Martens har sitt opphav fra 1940-tallet og andre verdenskrig, da feltlegen Klaus Märtens ønsket å gjøre noen forbedringer på hærens militærstøvler etter at han skadet benet i et skifall. Støvlene hadde nemlig harde skinnsåler som ikke var særlig behagelige for et skadet ben. Dr Martens byttet dem ut med mykere, mer behagelige såler. Den myke sålen gjorde skoen til en populær arbeidssko, men fra 1960-tallet ble Dr. Martens-sko mer og mer populære blant ungdommen og motkulturen. På 1980-tallet ble de kraftige støvlene nesten synonyme med punk-subkulturen. Støvlene ble også mer populære blant kvinner, som tilpasset skoene med egne dekorasjoner og mønstre. I dag lages det damesko i en rekke ulike modeller, men den klassiske Dr. Martens-støvelen er fortsatt populær.

Stiltips og vedlikehold

Vi har Dr. Martens damesko med det klassiske militærstøvel-utseendet, og i nyere og mer moderne design. Vi har sko i ekte skinn og sko i syntetiske materialer samt sko i tekstil-materialer, for en lettere sko som passer til vår- og sommervær. Sammen med et par jeans og skinnjakke skaper et par klassiske, svarte støvler fra Dr Martens en rocka og tidløs look. Bruk gjerne en flanellskjorte i for eksempel rødt og svart for en stil inspirert av grunge-subkulturen på 90-tallet. Med et par støvler med et blomstret mønster kan du skape en litt mer feminin, men likevel tøff look. Ta vare på skinnskoene dine fra Dr. Martens med en god lærbalsam og en skokrem for skinn, og hold dem enkelt rene ved å børste dem en gang i blant.

Dr. Martens sko for dame online på Footway

Ønsker du deg et par Dr. Martens sko for dame? På Footway finner du en rekke ulike modeller fra Dr. Martens, slik at du kan velge den skoen som passer best til deg og din stil. Uansett hva du velger får du alltid fri frakt og retur, og for at du skal være sikker på at du er fornøyd får du også 180 dagers åpent kjøp. Kjøp et par Dr. Martens sko for dame fra Footway i dag!

Innlegg om Dr Martens
B
Borghild -
A
Anne Karin Edvardsen -
Vis flere innlegg
Leonore Olive
NEWS
8053
SALE
Indica Black
FEW LEFT
1460 Vegan Pearl
FEW LEFT
Side 1 av 3

162 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK