Merrell, Dame, Sko

248 treff

Merrell sko for dame – for deg som elsker friluftsliv

Merrell er solide tur- og fritidssko, laget av folk som virkelig bryr seg om naturen. Med et par damesko fra Merrell er du et skritt nærmere ditt neste friluftseventyr. Er du på utkikk etter et par nye sko til utendørsbruk, kan du trygt velge Merrell. Uansett om du skal på løpetur, fjelltur eller bare trenger et par sandaler til hverdagsbruk, har Merrell sko som passer for deg. Vi har et variert utvalg av sko for dame fra Merrell, så ta en titt i vårt sortiment og velg din favoritt!

Merrell – historie og kjente merkevarer

Merket Merrell oppsto i 1981 da Randy Merrell, som produserte skreddersydde tursko for friluftsentusiaster, gikk sammen med Clark Matis og John Schweizer, som tidligere hadde drevet et skiselskap, for å lage en ny og bedre hikingsko. Sammen blandet de Merrell sine innovative og kreative evner med Matis og Schweizer sin forretningssans. Slik begynte de å skape pålitelige, behagelige og fine sko til utendørsaktiviteter. I 1983 lanserte Merrell en damesko laget spesielt for kvinners anatomi, og i 1985 ble modellen Eagle lansert, en hikingsko som kombinerer den lette følelsen til en løpesko med den solide og pålitelige følelsen til en real terrengsko.

Merrell damesko – stiltips og vedlikehold

Sko fra Merrell egner seg godt til fritids- og friluftsbruk. Med sitt stilige design vil et par sko fra Merrell passe perfekt til enhver moderne kvinnes turgarderobe. Et par lette løpesko blir supre sammen med løpetights, og kraftigere tursko ser bra ut med turbuksene. Med et par sko for dame fra Merrell vil du fremstå som sporty og kvalitetsbevisst. Skoene er en god investering som du vil ha glede av lenge, og tar du godt vare på dine sko fra Merrell vil du ha en pålitelig turpartner i mange år fremover. Rengjør skoene dine enkelt med en fuktet klut etter behov, og pass på å impregnere skoene jevnlig. Husk å bruke produkter som er egnet for det aktuelle materialet.

Merrell sko for dame online på Footway

Når du velger å kjøpe nye tursko fra Merrell hos Footway, får du suveren service og rask levering i tillegg til et par sko av høy kvalitet. Når du handler hos oss får du alltid fri frakt og retur, uansett hvor mye du handler for. Vi vet at det er viktig at tursko passer perfekt, så du får også 180 dagers åpent kjøp hos oss, slik at du kan være helt sikker på at du er fornøyd med de nye skoene dine. Start turen din med et par Merrell sko for dame fra Footway!

Innlegg om Merrell
P
Pia albrigtsen -
T
Tone -
Vis flere innlegg
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 5

248 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK