Pumps & Høyhælte Dame

2 724 treff

Pumps og høye hæler for enhver anledning

Gjør hverdagen til en fest og sprit opp det faste antrekket med et par lekre pumps eller høye hæler. Footway har over 4000 fantastiske pumps og høyhælte sko for hverdag og fest hvor du kan velge mellom klassiske svarte pumps med smal, tykk, eller kilehæl, med blank eller matt overflate, plaine eller med designdetaljer. Bruk god tid på å finne deg et par av god kvalitet som kan vare i mange år fremover, og du har sko for enhver anledning hvor du vil føle deg både bekvem og elegant, vel verdt pengene.

Tusenvis av pumps og høye hæler hos Footway

Footway tilbyr pumps og høye hæler fra en rekke store skomerker som Boss, Bruuns Bazaar, Missoni, Whyred, UGG, Michael Kors og Filippa K. Velg mellom flotte høye hæler med spiss tå, rund tå eller åpen tå, og elegante spenner eller snøring, i metalliske farger som gull, sølv og bronse eller med lav eller høy hæl. Ser du etter diskrete pumps til å bruke på jobb, så har vi hundrevis av flotte pumps i både brunt og svart skinn, med flotte og unike detaljer. Hva med svarte, elegante pumps fra Samsøe Samsøe med gulldetaljer på sålen, for eksempel?

Stell av dine pumps og høye hæler

Sko av skinn og naturlige materialer bør behandles skånsomt for å bevare elastisiteten og for å holde seg fine i lang tid. Det finnes en rekke pleieprodukter som tar vare på skoene dine og holder de fine så lenge som mulig, så det lønner seg å sjekke hvilken type som passer best for skoen din. Glatt skinn trenger for eksempel andre pleieprodukter enn semsket skinn. Kanskje andre kunder har delt sine tips og anbefalinger om akkurat den skoen du ser på, eller du kan sjekke vår FAQ eller snakke med vår kundeservice for tips om pleie. De fleste større skoprodusenter har også ofte informasjon om den beste pleien av deres sko på sine nettsider, noe som kan være smart å sjekke ut.

Støvler og støvletter for dame hos Footway.no

Footway.no har over 4000 ulike modeller av pumps og høyhælte sko. Vi sender som regel bestillingen din innen 24 timer etter at den er mottatt, og bestiller du tidlig på dagen blir den sendt allerede samme dag. Hos oss har du 180 dagers åpent kjøp, og dermed god tid til å prøve skoene i ro og mak hjemme. Er du usikker på handelen har du i tillegg både gratis frakt og gratis retur hvis du ønsker å bytte en vare. Footway har også prisgaranti, så finner du en annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi prisen. 

21.260-72 Sand
FEW LEFT
97-18551 Red
SALE
Harlow Black
SALE
FEW LEFT
05.130.37 Black
NEWS
Side 1 av 46

2724 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK