Dame, Sko

457 treff

Godt skodd med Viking sko for dame

Det er nesten hundre år siden Viking sko ble grunnlagt i Norge, og det er et etablert merke med lange tradisjoner for kvalitet. Viking har produsert millioner av sko siden starten i 1920, og selv om de en gang var mest kjent for gummistøvler, har de det siste tiåret gått gjennom en rivende utvikling. Resultatet har blitt en rekke nye modeller og materialer for å skape sko som holder deg tørr og varm på beina uansett vær. Vikings fokus på bruk av innovativ teknologi kombinert med lang erfaring med tøft klima og kalde årstider har gitt resultater som er verdt hver krone.

Viking sko for dame tåler en støyt

Enten du ser etter gummistøvler eller en sko som er mer for aktiv fritid har Viking gode sko for enhver anledning. Gummistøvlene finnes i klassisk blått og hvitt og i mange andre tøffe design og farger, inkludert knallgule ankelstøvler med tykk såle, høye støvler i elegant sort som også fås i foret variant som kan brettes over støvelkanten. Ser du du etter sportssko har viking flere tøffe sportssko i spreke farger, myke såler og vanntette materialer. Viking leverer også nå tidløse skinnsko til hverdagsbruk som er laget i vanntett Gore-Tex, både elegant og behagelig.

Sørg for at dine Viking sko holder lenge

Ser du etter gummistøvler krever disse lite vedlikehold. Pass på å oppbevare skoene borte fra direkte sollys som naturgummien er sårbar for. Du kan bruke pleiemidler for gummi for å forlenge skoenes levetid. Gore-Tex sko er laget i et materiale som både er vanntett og lett å ta vare på. For best stell av dine Gore-Tex bør du børste skoene lett etter bruk, og så ta ut innersålen og la skoen tørke i romtemperatur. Du kan impregnere skoene med impregneringsspray, men dette er bare nødvendig når den opprinnelige beskyttelsen er borte.

Viking sko dame online på Footway

Å handle online hos Footway er både lettere, raskere og mer avslappende enn å gå i butikken. Med stor varebeholdning er sjansen stor for at du finner størrelsen din, og du kan søke gjennom hele lageret på sekunder. I tillegg får du fri frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur. Footway har prisgaranti, noe som betyr at hvis du finner samme sko til en lavere ordinær pris på en annen norsk nettbutikk (.no) eller fysisk butikk, får du skoene til den prisen her på Footway.

Noble Black
SALG
Noble Navy
SALG
Gyda Black
SALG
Hedda Black
SALG
Foxy Black
SALG
Side 1 av 8

457 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK