Sandaler & Tøfler Dame

2 578 treff

Tøfler og sandaler for dame

Mange av oss kan nok karakteriseres som damer med skodilla, men det er noen sko som fort havner i skyggen av de andre – sandaler og tøfler. Med tærne innestengt i trange sko store deler av de kalde vintermånedene, er det godt å la de få en pause i gode, varme tøfler eller innesko hjemme, og la de få slippe helt fri i åpne sandaler om sommeren. Footway har over tusen ulike modeller av sandaler og tøfler for dame. Ta vare på føttene dine – unn deg et par gode tøfler i ekte saueskinn eller et par flotte, behagelige sandaler til varmere dager. Eller, kanskje begge deler?

Velvære med gode sandaler og myke tøfler

Footway har kvalitetsmodeller av både tøfler og sandaler fra merker som Scholl, Birkenstock, Ugg, Crocs og Glerup i sortimentet. Ser du etter nye sko som er behagelig å bruke mange timer i strekk, så har vi en rekke behagelige modeller med åpen hæl eller i sandalform med solide reimer. Modellene kommer i flere ulike farger og materialer, både naturlige og syntetiske. På hytta hvor det kan være litt gulvkaldt er det perfekt å ha varme tøfler stående. Footway har også lekre sandaler til en tur på stranda, til sommerfesten med jobben, eller sandaler for en aktiv dag på ferie eller på fjellet.

Stell av sandaler og tøfler for dame

Med et stort utvalg sandaler og tøfler kan du velge en sko som krever minimalt med vedlikehold. Sko fra Crocs i syntetisk materiale trenger for eksempel ikke annet stell enn en vask i ny og ne, og skinntøfler til bruk inne krever også lite annet stell enn litt lufting i blant. Kjøper du sko av skinn kan disse som regel pusses med spesialprodukter, eventuelt impregneres, for å holde seg fine så lenge som mulig. Er skoene blitt veldig skitne kan du vaske over med en fuktig klut. Har du spørsmål om hvordan du best pleier skoene dine kan et kjapt googlesøk ofte gi mange nyttige tips.

Kjøp sandaler og tøfler på Footway.no

På footway.no finner du ett av Norges kanskje største utvalg av sandaler og tøfler for dame. Med nesten 1500 ulike varianter er sjansen stor for at du finner den perfekte skoen for deg. Footway sender stort sett bestillingen din i løpet av 24 timer. Skulle du ha problemer med skoen du har kjøpt, har Footway 180 dagers åpent kjøp, slik at du har god tid til å både prøve skoen og tenke deg om. Ikke bare har Footway rask levering, vi har også gratis frakt og betaler returfrakten dersom du skulle ønske å returnere noe.

Aalim Black
SALE
Iris
Bistro Black
SALE
Side 1 av 43

2578 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK