Sandaler & Tøfler Dame

7 treff

Converse sko for dame – den ultimate fritidsskoen

Converse er antakelig et av verdens mest ikoniske skomerker. Sko fra Converse har vært å finne på føtter over hele verden i mange tiår, og de enkle tøyskoene står like sterkt i dag som noen gang. Du husker kanskje hvor populært det var å dekorere Converse-skoene sine med tusj og penn på 2000-tallet? Eller kanskje også hvor populære de var innen grunge- og punk-subkulturen på 90-tallet? Vi har et variert utvalg damesko fra Converse, hvor du kan finne den skoen som passer perfekt for nettopp deg.

Converse sko – historie og kjente modeller

Converse er et amerikansk skoselskap som har produsert sko siden 1908. Originalt var Converse en produsent av gummisko, og etter hvert begynte selskapet å produsere sneakers med gummisåler. I 1917 utviklet Converse basketballskoen All-Star, og på 1920-tallet begynte basketballspilleren Chuck Taylor å jobbe som selger for Converse og promotør for All-Star-skoen. Dette ble begynnelsen på den enestående populære Chuck Taylor All Star-skoen. Selv i dag trenger du ikke lete lenge før du treffer noen med denne tidløse skoen. Her på Footway kan du finne damesko fra Converse i utallige farger og mønstre.

Converse for dame – stiltips og vedlikehold

De klassiske Converse-skoene er laget i tekstil og har en solid gummisåle. Slik får du en fin og fleksibel sko som også er vanntett nederst. Vi har også andre modeller i skinn og syntetisk materiale, og er du på utkikk etter en varmere og mer solid sko har vi også fôrede varianter. Med et par Converse damesko danner du grunnlaget for nesten hvilket som helst antrekk. Bruk et par lave, svart/hvite Chuck Taylors sammen med et par svarte skinny jeans, en enkel t-skjorte og en svart skinnjakke for en rocka og superklassisk look. De mange fargevariasjonene gir deg også muligheten til å piffe opp antrekket ditt. Det er også enkelt å ta vare på Converse-skoene dine. Du vasker tekstilskoene enkelt med en mild såpe og vann, og holder dem rene ved å børste bort støv og skitt.

Converse sko for dame online på Footway

På Footway kan du velge mellom Converse-sko i en rekke ulike farger og modeller. Vi har Converse-sko i både klassiske og mer moderne varianter. Og når du handler sko hos oss kan du være sikker på at du får god service. Vi tilbyr fri frakt og gratis retur uansett hvor mye eller lite du handler for, og du får alltid 180 dagers åpent kjøp. Du har alltid bruk for et par Converse-sko, og på Footway kan du finne din favoritt!

Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK