Løpesko Sneakers & Sportsko Dame

409 treff

Sneakers og sportssko for damer

Hvorfor skal man lide for skjønnheten når man kan se stilig ut i sneakers og sportssko som er like behagelige å gå i som de er fine? Footway har sneakers og sportssko fra de fleste av de største produsentene, og hos oss finner du et av Norges største utvalg av lekre sneakers og sportssko til markedets beste priser. Bruk også våre smarte søkefunksjoner til å raskt finne akkurat det du er ute etter! Søker du på ’sneakers’, ’dame’ og ’rosa’, så finner du kjapt ut at Footway har over 200 ulike typer rosa sneakers og sportssko. Velkommen til å se!

Tusenvis av sneakers og sportssko hos Footway

Med nesten 3000 ulike sneakers og sportssko å velge blant for dame, sier det seg selv at det er mye spennende å velge i. Et par stilige sneakers ser tøft ut både til bukse og skjørt, og det er mange ulike varianter å velge mellom hos oss – helhvite sneakers fra New Balance eller Reebok, knallrøde sneakers fra G-Star Raw eller Diesel, sneakers med innebygget høy hæl fra Calvin Klein eller skinnende blanke Converse i sølv. Enten du er den aktive typen som liker å være på farten eller om du ser etter et par sneakers som passer like fint på jobb som til fest – du finner det hos Footway!

Stell av sneakers og sportssko

Hvordan du steller dine nye sneakers og sportssko avhenger først og fremst av materialet de er laget av. Syntetiske materialer tåler ofte å vaskes med vann, mens skinn og naturlige materialer bør behandles mer skånsomt. Sneakers og sportssko som skal være mye ute i slaps og salt bør smøres og impregneres ofte, og tørk gjerne av de med en fuktig klut når du kommer hjem. Det finnes mange produkter for salg som tar vare på skoene dine og holder de fine så lenge som mulig. Snakk gjerne med kundeservice om du har spørsmål om din skohandel!

Sneakers og sportssko hos Footway.no

Footway.no har nesten 3000 ulike varianter av sneakers og sportssko. Med 180 dager åpent kjøp har du god tid til å prøve skoene i fred og ro hjemme, og dermed kjenne at de passer godt på foten. Er du usikker på hvilke sneakers og sportssko du bør velge, kan du bestille flere typer for så å returnere de som ikke passer uten ekstra kostnad, for hos footway.no er frakt og retur gratis. Footway har prisgaranti noe som betyr at om du finner en annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi den prisen.

Side 1 av 7

409 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK