Støvler & Støvletter Dame

2 032 treff

Støvler og støvletter for dame

Gode støvler og støvletter brukes oftest i de kalde månedene av året, men også på sommerstid er det kjekt å ha et par gode gummistøvler eller støvletter. Hos Footway har vi et stort utvalg av kvalitetsstøvletter for enhver anledning, enten du skal på fjelltur eller bytur, og noen av modellene er like fine til begge deler. Bruker du litt tid på å finne deg et par støvler eller støvletter av god kvalitet, har du ikke bare sko for mange år fremover, du har også sko for anledninger hvor du føler deg både bekvem og elegant, vel verdt pengene.

Tusenvis av støvler og støvletter hos Footway

Footway har et stort utvalg av støvler og støvletter for enhver smak. Duffy og Hunter lager stilige gummistøvler i mange flotte farger og med detaljer som spenner og snøring. Vi har støvler for bruk på fjellet og i barskere terreng fra merker som Tamaris, Fitflop, Sorel og The North Face. Ser du etter støvletter til å bruke på jobb, så har vi hundrevis av flotte ankelstøvletter og knestøvletter i både brunt og svart skinn, med eller uten hæl. Ta for eksempel en kikk på Ecco sine lekre ankelstøvletter i brunt skinn med hæl og glidelås på siden, eller Clarks som har støvletter med 50 cm skafthøyde i svart skinn – tidløse, elegante og behagelige.

Stell av dine støvler og støvletter

Har du kjøpt deg et par gummistøvler er det minimalt med stell og pleie som er nødvendig, noe som også er en av de mange fordelene med å investere i et par solide støvler. Støvletter av skinn og naturlige materialer bør derimot behandles skånsomt. Skal du bruke støvlettene dine mye ute i vått vær bør de smøres og impregneres ofte, og tørk gjerne av med en fuktig klut når du kommer hjem. Det finnes en rekke skopleieprodukter som tar vare på skoene dine og holder de fine så lenge som mulig, så finn det perfekte pleieproduktet for ditt fottøy.

Støvler og støvletter for dame hos Footway.no

Footway.no har over 3000 modeller av støvler og støvletter for dame. For den utålmodige shopperen er det en fordel å vite at vi sender våre varer i løpet av 24 timer etter at vi har fått bestilling fra deg, og med 180 dager åpent kjøp har du god tid til å prøve skoene i fred og ro hjemme. Er du usikker på handelen din, så har du både gratis frakt og retur hvis du ønsker å bytte en vare. Footway har også prisgaranti som betyr at hvis du finner noen annen fysisk skobutikk eller nettbutikk i Norge som tilbyr skoen til en rimeligere ordinærpris, så matcher vi prisen."

Dora Boot Black
NEWS
Foxy Black
SALE
Noble Black
SALE
77658-00 Black
NEWS
Side 1 av 34

2032 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK