Gummistøvler Dame

134 treff

Gummistøvler – når det er vått og tørt

Våre mest populære gummistøvler kommer fra den svenske klassikeren Tretorn og skotske Hunter, men det finnes også gummistøvler fra Crocs, Dr. Martens, Kavat, Isle Jacobsen og mange, mange fler. Her finner du gummistøvler for herre, dame og barn i flere modeller og farger.

Støvler for alle
Men slik var det ikke før. En gang i tiden var gummistøvler noe man gjemte vekk. De ble tatt fram når det regnet, brukt og så plassert helt innerst i den overfylte garderoben i gangen. Å springe rundt i byen i et par gummistøvler, det gjorde man absolutt ikke – hvis det ble gjort, så ble det gjort kjapt slik at ingen rakk å se.

I dag er det ikke slik lengre. Allerede på 1960-tallet begynte gummistøvelen å bli mer som et moteplagg, men det var først i begynnelsen av 2000-tallet at gummistøvelen virkelig flikk en plass i moteverdenen og ble kjempetrendy.

Overalt kunne man se lave og høye gummistøvler og seilstøvler i alle mulige slags farger som beskyttet føttene fra både regn og smuss. Gummistøvlene tilhørte ikke lenger friluftsfanatikerne, men var noe for enhver – på landet så vel som i byen, og både for rock- og sportsentusiaster.

Vi elsker gummistøvler
Vi mener det er helt logisk at funksjonalitet ikke skal utelukke vakker design, eller motsatt. Gummistøvler er et ganske fantastisk plagg som enkelt holder føttene dine tørre – det går liksom ikke an å bli våt i et par gummistøvler, med mindre du bader i dem selvsagt. Og ettersom vi elsker føtter, er vi litt ekstra betatt av gummistøvler. De er pålitelige, fine og holder dine føtter deilig varm når regnet pøser ned.

De passer godt til et par flotte jeans eller chinos, skjørt og shorts. De er like effektive på festival som i byen, på landet, i skogen, på stranden og i båten. Hvis du drar på deg et par tykke ullsokker, kan du enkelt ta en spasertur i dem på vinteren også. Støvler er en selvfølge på festival ettersom de holder bedre motstand enn dine Converse mot ølsøl, leire, regn og alt mulig annet.

I år må de fargesprakende gummistøvlene vike litt unna for å gi plass til klassiske støvler i en mer dempet farge. Olivengrønn og vinrødt er det som gjelder nå.

Gjør som oss og gled deg over at vår mest elskede støvel har fått komme inn i varmen igjen etter å ha kjempet på sidelinjen så lenge. Ikke bry deg om det enten regner, snør eller solen skinner, dra ut på eventyr i dine nye gummistøvler uansett vær. Finn favorittene dine her blant klassiske gummistøvler og seilstøvler.

Arctic 2,0 Black/dark Grey
FEW LEFT
Wings Neo Black
Lugnvik EP Black
SALE
92-00501 Red
SALE
Noble Black
90-11004 Black
Nicole Black
Basic Mid Black
Danica Black
Putkivarsi Pink
FEW LEFT
Noble Navy
Seilas Navy
92-00501 Black
Noble White
Noble Vinter Black
92-87250 Black
SALE
Noble Yellow
90-11004 Yellow
90-11004 White
SALE
Noble Pink/multi
90-11004 Red
Putkivarsi Grey Panda
FEW LEFT
Vonda Black
Retro Llight Yellow
NEWS
Redo 2.0 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
92-77200 Navy
SALE
Retro Llight Black
Side 1 av 3

134 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK