Høye Støvletter Dame

3 treff

Ecco sko for dame – med fokus på innovasjon og komfort

Når det gjelder de store, skandinaviske skoprodusentene er det nok Ecco som ligger på toppen. Ecco er et skomerke som kjennetegnes av sin suverene komfort, innovative teknologi og stilige design. Når du velger Ecco vet du at du får en behagelig sko av høy kvalitet, og i vårt store utvalg av damesko fra Ecco kan du alltid finne den rette skoen for den rette anledningen. Ecco har sko for arbeid og fritid, fest og trening. Et par sko fra Ecco er alltid et godt valg!

Ecco sin historie og kjente modeller

Ecco ble opprettet av skomakeren Karl Toosbuy i 1963 i Bredebro, Danmark. Ecco startet som en liten familiebedrift, men har siden den gang vokst til å bli et gigantfirma med egne butikker i over 90 land og egne fabrikker for skoproduksjon. Toosbuy hadde som mål å lage fleksible og behagelige sko, samtidig som han var opptatt av innovasjon, og at skoproduksjonen skulle ta i bruk moderne teknologi. I 1970 designet designeren Ejnar Truelsen skoen «Joke» for Ecco, som ble et av selskapets første store gjennombrudd. Siden da har Ecco utviklet og produsert et bredt spekter av damesko, og selskapet har virkelig markert seg som en storprodusent av godt og komfortabelt fottøy.

Ecco damesko – stiltips og vedlikehold

Ecco produserer varierte damesko i en rekke ulike modeller, fra sandaler til sneakers til høyhælte sko. Ecco har noe for enhver smak og anledning. Alle skoene er behagelige å bruke, og passer for eksempel godt for deg som har en aktiv jobb hvor du går mye, eller for deg som skal gå turer i by eller natur. Skoene lages i en blanding av skinn, tekstil og syntetiske materialer. Hold dem rene ved å børste og tørke dem en gang i blant, og bruk impregnering som er egnet for det materialet skoen er laget av.

Ecco sko for dame online på Footway

På jakt etter nye sko? På Footway kan du velge blant et variert utvalg av damesko fra Ecco, med over 100 ulike modeller. Uansett hvilken type sko du er på utkikk etter kan du være sikker på å finne en som passer fra Ecco. Og når du handler hos Footway får du i tillegg fri frakt og retur, uansett hvor mye du handler for, og 180 dagers åpent kjøp. Slik kan du være sikker på at du velger en sko som passer til nettopp deg og dine behov.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK