Clarks, Skoletter, Dame

3 treff

Komfortable og innovative Clarks sko for dame

Clarks er et skomerke som er kjent for sine komfortable skinnsko av høy kvalitet. Clarks sitt fokus på nytenking og innovasjon har resultert i et bredt spekter av praktiske og komfortable sko. Clarks har damesko for enhver anledning, så er du på utkikk etter et par nye skinnsko kan du være sikker på å finne noe hos oss!

Clarks – historie og kjente modeller

Selskapet Clarks har en lang historie som skoprodusent, og ble grunnlagt allerede i 1825 av brødrene Cyrus og James Clark. De første skoene til Clarks ble laget av overskuddsmateriale fra skinnstykker brukt til skinntepper. Clarks produserte først og fremst tøfler, men etter hvert utvidet selskapet seg til å produsere en rekke ulike typer sko. Clarks var en pioner innen fottilpassede skotøy, og selskapet har alltid strebet etter å utvikle nye metoder og teknologi for å skape de mest behagelige og velsittende skoene. I dag produserer de damesko i form av alt fra tøfler til pumps, som alle er komfortable og laget i skinn av høy kvalitet. I vårt sortiment vil du finne klassikere som Wallabee-mokkasinen, it-jentebroguen Hamble Oak og Desert Boots.

Clarks sko for dame – Stiltips og vedlikehold

Clarks damesko er solide skinnsko av høy kvalitet. Vi har et variert utvalg av sko i semsket skinn og glatt skinn, i både naturfarger og i mer fargerike varianter. Og vi har noe for enhver anledning. Er du på utkikk etter en behagelig og solid tøffel til både ute- og innebruk? Prøv et par klassiske mokkasiner eller et par boots sammen med et par chinos eller enkle jeans for en avslappet og hverdagslig look. Eller kanskje du ønsker deg et par komfortable, men likevel stilige finsko? Vi har både høyhælte pumps og lave sko for dame, i en rekke ulike modeller. For å ta best mulig vare på skinnskoene dine fra Clarks, anbefaler vi at du børster vekk smuss og vedlikeholder dem med skokrem for skinn og lærbalsam, eller lignende produkter.

Clarks sko for dame online på Footway

På Footway kan du velge mellom mer enn 100 modeller fra Clarks, både hverdagslige tøfler, fine og praktiske utesko og finsko med både lave og høye hæler. Velger du å kjøpe dine nye sko fra Clarks hos oss får du også fri frakt og retur, samt 180 dagers åpent kjøp, slik at du kan være sikker på at du har valgt de skoene som passer best for nettopp deg. Er du på utkikk etter et par nye skinnsko? Skaff deg et par Clarks sko for dame fra Footway i dag!

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK