Hunter Varmforet Høye Støvler Dame

1 treff

Hunter sko for dame – sofistikert og praktisk på samme tid

Mange forbinder Hunter sine støvler med overklassen og en sofistikert stil, og det er ikke uten grunn. Et par damesko fra Hunter gir deg det grunnlaget du trenger for å skape din egen elegante look, samtidig som du får en solid og praktisk sko til all slags vær. Uansett om du skal på bytur en regnfull dag eller ut i naturen og plukke bær, vil et par Hunter-sko for dame få deg tørrskodd gjennom dagen.

Hunter sin historie og kjente varemerker

I 1856 reiste amerikaneren Henry Lee Norris og Thomas Parmeleeof til Skotland for å finne et passende sted for sin produksjon av gummisko og -støvler. Etter å ha satt opp sin base i Edinburgh, vokste de raskt til å bli The North British Rubber Company. Under første verdenskrig produserte selskapet fottøy til den britiske hæren, og da andre verdenskrig sto for døren ble selskapet igjen bedt om å utruste soldatene med deres solide støvler. Ryktene om selskapets pålitelige fottøy spredte seg raskt, og populariteten steg utover 50- og 60-tallet. I 1955 utviklet selskapet den klassiske høye og grønne Wellington-støvelen, også kjent som «Original». Denne støvelen ble raskt populær blant Storbritannias adel, og Original-støvelen er i dag en populær damesko som er verdig selv de kongelige.

Hunter dame – Stiltips og vedlikehold

Et par høye, klassiske Original damestøvler er perfekte når du er ute etter å skape en preppy og sofistikert stil. Match støvlene med et par tykke leggings eller skinny jeans med en tynn og enkel ullgenser over. Topp antrekket med en tynn boblejakke eller -vest, så er du klar for å gå den britiske adelen i møte. Vi har både de klassiske, høye gummistøvlene og lavere modeller, men også helt lave ballerinasko. Hunters gummistøvler og -sko er vanntette og passer utmerket i regnvær og til bruk i våte terreng. Ta vare på dine Hunter-støvler ved å tørke dem rene ved behov, og bruk kun rensemidler som er egnet for gummi.

Hunter sko for dame online på Footway

Footway tilbyr en rekke flotte modeller fra Hunter, både klassiske Wellington-støvler, høye modeller, lave modeller, med og uten snøring. Velger du Footway når du skal kjøpe dine nye sko fra Hunter, får du alltid god service og rask levering. Du får dessuten fri frakt og retur, og for å være sikker på at du skal bli fornøyd får du 180 dagers åpent kjøp. Hold deg tørr og se stilig ut med et par Hunter sko for dame fra Footway!

Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK