Ten Points, Dame, Sko

276 treff

Ten Points sko for dame – tidløst svensk design

Svenske Ten Points er spesialister på godt håndverk med minst mulig fotavtrykk.
Bak de håndlagde skoene til Ten Points ligger deres engasjement for bærekraftig design. Ansvar er en essensiell del av deres forretningsmodell og påvirker valg av materialer, arbeidsetikk og det ferdige produktet til minste detalj. I en verden preget av raske løsninger, søker Ten Points heller nye veier for å lage unike damesko av høyeste kvalitet.

Ten Points – historie og kjente modeller

Ten Points har produsert stilige lærsko for deg som er ute etter komfort og tidløst svensk design i over 25 år. Grunnlegger Antonio Gonalves hadde en visjon, nemlig å påvirke sine brukeres adferd og selvfølelse. Mesterstykket ligger i å følge trender, men samtidig ikke la seg påvirke av nåtidens tidspress. Siden lanseringen av den første kolleksjonen i 1985 har merket hatt fokus på en omsorgsfull produksjon. Og nettopp her ligger det som skiller dem fra mange andre skomakere, for med Ten Points finnes det ingen raske løsninger.

Ten Points damesko – Stiltips og vedlikehold

Blant deres store utvalg av damesko er en av de mest ettertraktede modellene de elegante og tradisjonsrike Pandora-skoene. Disse feminine, klassiske og komfortable damestøvlene kommer i flere ulike farger og passer til en rekke ulike anledninger og din personlige stil. Varianten Chelsea Pandora lages av vegetabilsk garvet skinn, helt uten skadelige kjemikalier. Med litt vedlikehold kan du få dine Ten Points til å vare en livstid. De er i utgangspunktet av så høy kvalitet at du med enkle steg kan holde dem så gode som nye i lang tid.

Ten Points sko for dame online på Footway

Finn dine nye drømmesko blant Footways brede utvalg av damesko fra Ten Points. Her finner du over hundre av Ten Points varierte modeller i samme stilrene, skandinaviske design. Blant modellene har vi støvler, sandaler, sneakers og mange flere skotyper. Med den store kolleksjonen blir det også enkelt for deg å finne det rette skoparet, ved ganske enkelt å bruke vårt smarte søkefilter øverst på siden. Fordeler som gratis frakt og 180 dagers åpent kjøper gjør det gunstig for deg å handle du dine damesko fra Ten Points gjennom Footway. Vårt mål er at du skal få skoene så fort som mulig etter bestilling. Ta gjerne kontakt med vår gode kunderservice dersom det er noe du lurer på.
Innlegg om Ten Points
Espen Jacobsen, Guide -
Lene, Guide -
Vis flere innlegg
Pandora Brown
FÅ IGJEN
Pandora Black
FÅ IGJEN
Pandora Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 5

276 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK