Ugg Damesko Online

177 treff

UGG sko for dame – symbolet på den avslappede surferstilen

UGG startet som utilitaristiske sko ofte båret av surfere i Australia og på New Zealand på 60-tallet og endte opp som et internasjonalt fenomen på bare noen tiår. Siden da har merket rommet fler og fler nye modeller og varianter for dame uten å gå vekk fra den tidløse stilen som kombinerer praktisk materialbruk og avslappet og aktiv livsstil, det australske og det californiske i én og samme sko.


UGG Australia - Fra lokalt australsk fottøy til internasjonalt fenomen

  De ikoniske fåreskinnsstøvlene krysset først havet i 1978, da Brian Smith landet på de syd-californiske strendene med en pose sko og et håp om å lykkes i Amerika. Smiths intuisjon skulle vise seg å være sylskarp, ettersom at støvlenes komfort og look falt mer og mer i smak blant surferne i det notoriske episenteret for avslappet livsstil i syd-California. I løpet av 80-tallet hadde UGG-merket blitt selve symbolet på denne livsstilen og dets popularitet strakk seg langt utover surfemiljøet på stranda, etterhvert som de poppet opp i alle samfunnslag og på alle tider av året. Den samme støvelen ble båret av både menn og kvinner, og på den måten fikk vi den nåværende unisex-støvelen.

Kombiner dine UGGs på utallige måter

De solide støvlene lar seg lett kombinere med ulike plagg og antrekk. Vil du ha en mer kompakt følelse til dine slim fit jeans eller tights kan du for eksempel brette ned kanten sånn at saueullen vender ut og skaper en kul kant på støvelen. For å komplettere ankelstøvlene kan du bruke løse lag, som fra ponchoer og jeans. Tilpass høyde, form og farge etter din øvrige stil. Som de fleste, lever du nok i dine klassiske UGGs. Den beste måten å vedlikeholde dem på er å bruke UGGs fåreskinnsbeskyttelse allerede før du begynner å gå med dem.

UGG for dame online hos Footway

 Fordelene ved  handle dine UGGs hos oss på Footway er mange. For det første får du skoene dine raskt med vår effektive levering. Vi på Footway tar forøvrig fenomenal kundeservice på alvor og svarer mer enn gjerne på dine spørsmål, enten det gjelder ulike modeller og design eller spørsmål om levering og priser. Hos oss får du fri frakt og god tid på å kjenne på skoene før du treffer det endelige valget.
Innlegg om UGG
M
Mona -
H
Hanna -
Vis flere innlegg
W Adirondack Sand
NEWS
Coquette Chestnut
NEWS
Kristin Grey
SALE
Bonham Black
SALE
FEW LEFT
Dalla Dusk
SALE
Side 1 av 3

177 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK