DC Shoes, Sko

117 treff

DC-shoes gir et godt grep på brettet

DC-shoes er i grunnen et utpreget skatemerke som sprang ut fra den rullende kulturen blant gater og høyhus i et urbant miljø. Siden starten i 1994, da gründerne Damon Way og Ken Block startet merket, har pasjonen for skateboard og den urbane kulturen gjennomsyret alt som har kommet derfra, og flere profesjonelle skateboardkjørere har vært sterkt forbundet med – og engasjerte i – merkets utvikling og fremgang. Til tross for at skoene er utviklet for å være de ultimate skoene for skating, har også mote og stil hele tiden vært en del av produksjonen – noe som er grunnen til at skoene kan ses på mange andre steder hos folk som elsker den urbane og praktiske stilen, som samtidig skal være stilig.

Komfortable, tøffe, urbane – på brettet og på bakken

Man trenger ikke være en profesjonell skateboardkjører for å forstå fascinasjonen med et par sko fra DC-shoes. Med et par avslappede jeans og en mer eller mindre enkel t-skjorte, har du her de perfekte skoene for den riktige følelsen på byen. Om du dessuten liker å føle at du har et godt grep på bakken du går på – så er det jo bare et ekstra pluss ettersom sålene er utformet for å oppnå nettopp dette. Og på toppen av det hele har du her et par komfortable sko som føles behagelige hele dagen gjennom.

Stolte sponsorer av skateboarding

DC-shoes har sitt opphav i Huntington Beach i California og ble raskt populært i de urbane streetstyle-kretsene. Merkets fremgang ble lagt merke til av en av gigantene innenfor denne nisjen – Quicksilver – som kjøpte dem opp i 2004, og i dag er de et av deres frontmerker. I dag lager foretaket – utover sko – også vesker, kapser, gensere og accessoirer. Både i den profesjonelle ligaen som amatørligaen innen skateboarding, står DC-shoes som sponsorer for en lang rekke utøvere, som Colin McKay, Josh Kalis, Danny Way og mange flere. Også innen snøbrett og moto engasjerer er seg.

DC-shoes online hos Footway

Her hos Footway finner du en rekke modeller fra det store utvalget til DC-shoes. Sneakersmodellen er den mest vanlige, med høyt eller lavt skaft. Til felles er en stilig og urban stil, høy kvalitet og god følelse. I tillegg kan du finne flere forskjellige farger og designer som kan tiltale din egne personlige stil. Om du bare er ute etter å finne et par stilige sko – noe som ikke er alltid er 'bare' – finnes det allikevel masse som du kan finne her.

Innlegg om DC Shoes
T
Tor kjell -
G
Gia5 -
Vis flere innlegg
Net White/gold
Torstein Wheat
SALG
Court Graffik Navy
FÅ IGJEN
Course 2 Black
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Net Black/black/green
NYHET
Chelsea Tx Black/gold
NYHET
Court Graffik White
NYHET
FÅ IGJEN
Crisis Black/gum
NYHET
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Dc Notch Shoe White
FÅ IGJEN
Side 1 av 2

117 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK