Dekline, Sko

1 treff

Dekline – sko for skatere

Lever du for kickflips og railslides? Unn deg et par komfortable kvalitetssko fra Dekline! Dekline lager solide sko i kult design med streetvibber. Dekline er et skovaremerke laget til skatere, av skatere.

Dekline-sko – historie og kjente modeller

Dekline ble startet av en gjeng med lidenskapelige skatere i USA. Med god mote- og stilsans og høye kvalitetskrav til skateskoene klarte Dekline å skape en skoprodusent for alle skatere. Stilen er kul, avslappet og funksjonell. Her finner du sko du kan bruke til hverdags, når du skater og på fest.

Dekline-sko – stiltips og vedlikehold

Det beste med Dekline-skoene er at de er like fine til shorts som til chinos eller jeans. Som vanlig når det gjelder sko, er det alltid lurt å behandle dem med skopleieprodukter. Dekline-sko kommer i ekte semsket skinn, et materiale som kan trenge litt omsorg av og til.

Dekline-sko online på Footway

Hvis du er på jakt etter komfortable, fine og funksjonelle sko, finner du garantert et par du liker fra Dekline. Klikk hjem et par Dekline-sko fra oss allerede i dag! Vi spanderer frakt, og du trenger ikke å bekymre deg for byttemuligheter, for vi spanderer retur og gir deg åpent kjøp i 180 dager.

Santa Fe
FÅ IGJEN
Nyheter
Santa Fe
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK