Desigual Sko Online

1 treff

Desigual-sko gir deg inspirasjon

Spanske Desigual slutter aldri å forbause med sine nye og stilige sko. Med et urbant preg og et stilig og behagelig design med en original stil er Desigual et varemerke for alle. Med et kreativt design i lyse farger piffer et par Desigual-sko opp ethvert antrekk.

Desigual-sko – historie og populære kreasjoner

Thomas Meyer, grunnleggeren av Desigual, ønsket å skape mote som stakk seg ut fra mengden. I 1984 ble det som skulle komme til å bli en av verdens mest populære kleskjeder, grunnlagt. Å få inspirasjon fra en slik mangfoldig by som Barcelona, var enkelt, og slik fikk disse fargerike mønstrene sin start.

Desigual-sko – stiltips og vedlikehold

Desigual-sko har en ensartet kvalitet. Her finner du vakre høst sko, støvler og boots i ekte skinn. Sammen med en vakker sommerkjole, en stilig jakke og dine Desigual-sko har du skapt et bohemaktig og urbant antrekk. Plei dine Desigual-sko med omhu, så kommer de til å holde seg fine lenge.

Desigual-sko online på Footway

Vi på Footway er glade over å kunne presentere vårt fine utvalg av Desigual- sko. Det er vanskelig ikke å forelske seg i disse kreative og inspirerende mønstrene. Klikk hjem dine favoritter i dag og få dem sendt hjem på kort tid. Vi spanderer frakt og retur, og 180 dagers åpent kjøp gjør at du har god tid til å prøve skoene hjemme i fred og ro.

Mas 3 2000 Negro
FEW LEFT
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK