Sko

4 treff

A. Nordin er et svensk firma som utvikler og produserer sko i en skandinavisk designtradisjon, men med en spennende vri. Inspirasjonen henter de fra tidligere stilepoker, arkitektur og tradisjonelt håndverk. Et stilrent design med omsorgsfullt utførte detaljer er en viktig del av formspråket deres.

Naturmateriale fra Sverige

Alle modellene har naturmateriale nærmest foten for å gi best mulig komfort. Treskomodellene har en ergonomisk utformet såle i elastisk polyuretanmateriale, som gjør skoen svært behagelig å gå med. A. Nordin-kolleksjonene produseres på håndverksmessig vis i Sverige.

Mor og datter styrer

Firmaet ble stiftet i 2008 og drives i dag av mor og datter, Ann-Louise og Lina Nordin. Da Ann-Louise studerte ved Høyskolen for design og kunsthåndverk i Gøteborg, ble hun gravid med datteren Lina, som vokste opp omgitt av kreativitet og design. Lina Nordin studerte etter hvert motedesign ved Istituto Marangoni i London og Milano, og ble uteksaminert i 2012. I dag er hun designer for A. Nordin. Som en følge av Linas hjemkomst og fullstendige inntreden i firmaet, har fokuset endret seg en del – fra bare tradisjonelle tresko til et større fokus på mote. I dag tilbyr firmaet diskrete kolleksjoner preget av minimalisme og flotte detaljer. I tillegg til de tradisjonelle treskoene produserer A. Nordin klær, vesker og tilbehør. I 2013 uttalte moren Ann-Louise og datteren Lina at ideen var å designe og utgi to hele kolleksjoner per sesong.

Populære tresko

På Footway finner du flere modeller fra A. Nordin, og våre mest populære modeller er, ikke så overraskende, treskoene som en gang satte firmaet på kartet. PomPom-modellene ligger i toppen, men de har også sko med fine hæler og en god blanding av tresko og skoletter, sandaler og støvletter. A. Nordin tilbyr klassisk skandinavisk design med effektive detaljer, perfekt til en avslappet og diskret stil – men designet passer like perfekt til et mer spesielt og utfordrende antrekk som du vil tone litt ned.

Vakre detaljer

Dersom du leter etter moderne, vakre og fantastisk behagelige sko, har du funnet ditt varemerke i A. Nordin. På mange måter representerer de det typiske og det beherskede i skandinavisk uttrykksmåte og design. Dette sees i hver minste detalj – detaljer som er betydelige, men som ikke tar fokuset fra helheten - som treskoenes vakre blomsterutsmykning eller den stilfulle spennen på sandalene, den enkle snøringen på støvlettene, og mye annet. Gi deg hen til Skandinavia, det enkle, det elegante og det stilrene. Surf rundt på Footway og finn nettopp dine favoritter fra A. Nordin – vi setter også stor pris på om du skriver hva du synes om skoene i en evaluering!

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK