Sko

2 treff

Dra ut med Paul Smith sko

Paul Smith sko er særegne sko i lær og skinn. De viser til et humoristisk uttrykk, kombinert med det klassiske, tidløse og elegante. På Footway finner du et par som passer til deg.

En blanding av følelser

Britiske Paul Smith hadde et stort ønske om å bli profesjonell sykkelritter. En tragisk ulykke førte til at denne drømmen gikk i grus, men - takket være denne hendelsen fikk han opp øynene for en fargerik verden av ideer og engasjement. Innen et par år åpnet han sin første klesbutikk, som var starten på et eventyr. I over 40 år har Paul Smith vært en etablert britisk designer. I sine produkter blander han humor, kjærlighet, tradisjon og det klassiske. Resultatet er suksess! Paul Smith sko er på den ene siden det klassiske engelske, men har også en teft for det uventede. I dag finnes det 14 kolleksjoner fra Paul Smith, som selges i 66 land, og har 17 butikker i England.

Paul Smith sko - for alle anledninger

Ta på deg et par Paul Smith Rabbit, og du er med ett klar for jobb, skole eller en tur til storbyen. Disse skoene er luksuriøse sneakers, laget i lær. Fordi de er lave sko, passer de godt til hverdagslig bruk, så vel som en kveld på byen. Om du likevel ønsker et mer pyntet antrekk, kan Paul Smith boots anbefales. Disse bootsene kan man mikse sammen med et klassisk tidløst antrekk, eller noe mer spenstig. Det er kun du selv som setter grenser for hvordan disse bootsene kan brukes. Den svarte klassiske fargen gjør det lett å kombinere med hva enn du måtte ønske, og du er klar for byen.

Lærsko av høy kvalitet

Paul Smith sko bruker som oftest lær og skinn i sine produkter. Skinn er et naturprodukt som er svært slitesterkt og formbart, som gjør at skoene har lang levetid, samtidig som de tilpasser seg føttene godt. Sålene er laget av gummi. Alle sko må pleies for at de skal holde lenge, og Paul Smith sine sko er intet unntak. Ved å investere kort tid på å pleie skoene dine hver uke, vil du oppleve at de får lengre levetid. Vask lærskoene med vann og såpe før du smører på en gel som gjør skoene blanke og tilfører fuktighet. Om skoene har mistet farge eller har merker, bør du smøre på skokrem. Puss med et tøystykke i sirkulære bevegelser, og sett skoene til tørk. Så enkelt tar du vare på skoene dine.

Paul Smith sko online hos Footway

På Footway finner du flere flotte Paul Smith sko tilbud på nett. De finnes i flere størrelser og varianter, som vil passe dine ønsker. I tillegg til å kunne bestille fra din egen sofakrok, får du hurtig levering og fri frakt. Dersom skoene ikke passer som forventet, fortvil ikke! Hos oss har du 180 dagers åpent kjøp, og kan returnere varen uten ekstra omkostninger.

Nyheter
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK