Diavolina, Sko

0 treff

Diavolina – sko i feminint design

Hvem elsker ikke glitter, vakre detaljer og høyhælte sko? Diavolina er et anerkjent merke som lager fantastiske damesko til den trendy kvinnen. Her finner du nydelige stilletthæler, kilehæler og pumps i ekte skinn. Velg mellom friske farger som rødt, lilla og grønt, eller sats på noe mer tidløst, som sort.

Diavolina-sko – historie og kjente modeller

Diavolina er et australsk skoforetak som ble grunnlagt av Robert Robert. Med mange års erfaring fra australsk skoproduksjon ble Diavolina en stor suksess. Varemerket retter seg mot den trendy kvinnen som vil synes. Med mønstrede, glitrende og fargerike høyhælte sko i forskjellige modeller finnes det virkelig noe for alle.

Diavolina-sko – stiltips og vedlikehold

Et par vakre Diavolina-sko kombineres aller best med en fin sommerkjole. Du kan velge å fargekoordinere et par sko med kilehæler til antrekket ditt, eller skape en stilig kontrast. Selv et par slitte, skinny jeans blir lekre med et par Diavolina-sko. Skoene er lagd av semsket skinn, så de bør behandles fra tid til annen for å holde seg fine.

Diavolina-sko online på Footway

Klikk hjem et par lekre Diavolina-sko allerede i dag og kle deg trendy og sensuelt! Hos Footway får du alltid fri frakt, fri retur og åpent kjøp i 180 dager. Føl deg som hjemme og sleng beina på sofaen. Onlineshopping har aldri vært morsommere eller enklere.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK