Dico Sko Online

5 treff

Dico – sko med dansk design

Stilrene linjer, vakre materialer og fantastisk passform. Vi snakker selvfølgelig om Dico-sko. Dico er et dansk varemerke som tilbyr et variert utvalg av vakre sko til alle trendy kvinner. Her finner du sko som kan brukes hver eneste dag, uansett anledning. Klikk hjem dine Dico-sko allerede i dag og ta dem i bruk innen kort tid.

Dico-sko – historie og kjente modeller

Det danske skomerket Dico ble grunnlagt i København. Med øye for kvalitet, funksjon og design skaper Dico sko i et stilrent, skandinavisk design. Med kun de beste materialer og svært god passform passer Dico-sko alle kvinner som stadig er på farten, og samtidig vil se stilige og sofistikerte ut.

Dico-sko – stiltips og vedlikehold

Ta godt vare på Dico-skoene dine, så vil de vare og vare. Mange av skoene i sortimentet er lagd av lær, så pass på at du bruker dertil egnede skopleieprodukter. Selv om de har kraftige gummisåler, er det best å la Dico-skoene være igjen hjemme når regnet øser ned som verst.

Dico-sko online på Footway

Unn deg noe nytt og lekkert til hverdags! Hos oss på Footway venter en spennende og morsom shoppingopplevelse. Vi har samlet et variert utvalg av Dico-sko til den stilbevisste kvinne. Med fri frakt og retur har du ingenting å tape. Som en ekstra bonus slenger vi på 180 dagers åpent kjøp i tillegg!

Abana
3 FOR 2
Faith
3 FOR 2
Elise
3 FOR 2
Acela
3 FOR 2
Lora
3 FOR 2
Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK