Diesel, Sko

46 treff

Diesel sko for dagens føtter

Diesel sko finner harmonien mellom individet og populærkulturen. Med sine dristige designvalg på velkjente former tar de steget som skal til for å lage skotøy som sitter akkurat perfekt på foten, den dag i dag.

Renzo Rosso, Diesel-entreprenøren bak symaskinen

Diesel er et italiensk merke grunnlagt av Renzo Rosso som begynte å sy sine egne denimbukser da han var 15 år gammel med sin mors symaskin og brukte buksene selv eller solgte dem til venner for fire lire. Senere studerte han tekstildesign i Padua og begynte å jobbe for en klesprodusent som han etter hvert kjøpte seg delvis inn i og byttet navn til Diesel. I 1985 kjøpte Rosso resten av firmaet, og siden den gang har Diesel bygget seg opp til å bli et kjent ikon i moteverdenen. Diesel lager et eget moteblad som presenterer hver nye linje de lanserer, fra samarbeidet med Ducati til Diesel sko, og bidrar til å bygge opp under dette råe klesmerket.

Diesel sko – ungt, friskt og klassisk

Førsteinntrykket man får ved å se et par Diesel boots er at de er skikkelig råe. En ung, frisk stil blåser gjennom hele linja, og man kan tydelig se at Diesel er inspirert av italienske motorsykler og livet på farten. Imidlertid klarer de å opprettholde et klassisk design som oser av kvalitet. Diesel barnesko er tøffe og detaljrike og er en god venn å ha i en travel og varierende barnehverdag! De høye sneakerene til Diesel med subtile nyanser gir en ny dimensjon til denne type sko som er så populær for tiden. Diesel er hverdagssko med klasse, og på den rette foten kan de like gjerne fungere i formell sammenheng!

Gode materialer holder lenger med riktig pleie!

Diesel sko eksperimenterer med design og materialer, slik som canvas og denim, noe som har imponerende resultater. Diesel boots er laget av kvalitetslær og er stoltheten til enhver heldig innehaver av dem. Den beste tjenesten du kan gjøre deg er å pusse og olje læret. Et annet lite skotips: Hvis du har våte tekstilsko, stapp dem gjerne med avispapir som tar opp fuktighet, og la dem stå og tørke på et godt ventilert sted! Og skal du investere i sko av semsket skinn, kan du vedlikeholde dem ved å bruke børste og spray som hindrer været i å ødelegge dine favorittsko!

Diesel sko online hos Footway

Å velge riktige sko er ikke alltid like enkelt, derfor er det så deilig å kunne ta seg god tid! Det store utvalget hos Footway gjør sannsynligheten for at du finner dine favorittsko mye større. Kjøp Diesel sneakers på nett, og prøv dem hjemme. Vi har fri frakt, og om du ikke er fornøyd har vi 180 dagers åpent kjøp. På Footway får du de beste tilbudene med hurtig levering.

Innlegg om Diesel
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
3 FOR 2
S-kby Black
3 FOR 2
3 FOR 2
Exposure Low Black
3 FOR 2
3 FOR 2
S-kb Elastic Black
3 FOR 2
Snoo-Zee Light Blue
3 FOR 2
S-exposure Clc W Pink
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
S-clever Low Black
3 FOR 2
S-astico Lc Logo Aloe
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Gipsy
3 FOR 2
Owens Black/ Indigo
3 FOR 2
S-Andyes Black/Gold
3 FOR 2
Blairey
3 FOR 2
Freyda
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Gotcha White
3 FOR 2
3 FOR 2
Bikkren White
3 FOR 2
3 FOR 2
Invasion Top
3 FOR 2
3 FOR 2
Exposure Iv W White
3 FOR 2
3 FOR 2
Beach PIT W Black
3 FOR 2
Gotcha Black
3 FOR 2
Side 1 av 1

46 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK