Dolomite Sko Online

0 treff

Dolomite-sko for naturelskeren

Ikke la været bli et hinder, men opplev herlige utendørsaktiviteter i regn, sol eller snø. Med Dolomite-sko vil føttene holdes varme, tørre og komfortable, uansett årstid og værforhold. Dette italienske skomerket har et stort utvalg for deg som vil ferdes ute i naturen.

Dolomite-sko – bakgrunn og kjente modeller

Dolomite er et populært merke som ble etablert i Italia i 1897. Det har med andre ord lang erfaring. Med så lang erfaring i bagasjen kan du stole på at kvalitet og passform er perfekt. Laget for friluftselskere og eventyrere.

Dolomite-sko – stil og vedlikehold

I vårt utvalg av Dolomite kan du velge blant ulike modeller i ekte skinn. Med solide såler av slitesterk gummi får du optimalt grep, også på leire og glatte skogstier. Skoene sitter perfekt på foten, og med snøringen kan du justere hvor trangt de skal sitte.

Dolomite-sko online på Footway

Gjør deg klar for fotturen, klatringen eller en behageligere hverdag ved å bestille hjem et par Dolomite-sko. Hos oss på Footway skal det være enkelt og morsomt å handle. Vi spanderer også fri frakt og retur på alle kundene våre. Du kan prøve skoene i fred og ro. Hos oss på Footway får du alltid 180 dagers åpent kjøp.
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×