Draven Sko Online

0 treff

Draven – sko med tøft design

For den tøffe og moteinteresserte kvinnen og mannen er Draven-sko et interessant skovalg. Varemerket lager unike skomodeller med annerledes mønstre og farger. Skoene er inspirert av tatoveringer, musikk og skateboard. Hent inspirasjon fra de tøffe skoene, og se for deg hvordan de vil matche antrekket ditt.

Draven-sko – bakgrunn og kjente modeller

Draven ble etablert i den sørlige delen av California for ca. 30 år siden og har opp gjennom årene funnet sitt egen stil. Med sko av beste kvalitet, deilig passform og fantastisk utseende er Draven sko et klokkerent valg. Dagens skomarked er enormt, men Draven har funnet sin egen unike stil som skiller seg ut fra mengden.

Draven-sko – stil og vedlikehold

Draven-sko har et kaksete utseende som passer utmerket til baggy jeans, en tøff T-skjorte og frekt tilbehør. Mange av skoene er laget av ekte skinn og bør smøres inn med skinnprodukter. Når det regner som mest, er det best å la skoene ligge hjemme.

Draven-sko online på Footway

Hos oss på Footway kan du velge mellom ulike skomodeller fra Draven. Sett sammen et originalt og unikt antrekk med Draven-sko. Det er enkelt å bestille hjem nye sko hos oss, og vi gir deg mange fordeler. Vi spanderer frakt og retur og gir kundene våre 180 dagers åpent kjøp.

Innlegg om Draven
A
Anonym -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK