Ed Hardy Sko Online

1 treff

Ed Hardy sko

Ed Hardy sko er fottøyet som tar med seg asiatisk finesse og amerikansk råhet, og leverer de mest dristige utformingene som er på markedet. Hva skjer hvis en tatovørmester lager sitt eget klesmerke? Da skjer Ed Hardy.

Don Ed Hardy – Inspirert i blekket

Don Ed Hardy er en tatovør fra Sør-California. Samtidig som han gikk i lære for å mestre tatoveringsyrket, deltok han på kunstskolen i San Francisco og ble utdannet grafiker. Han gikk videre i lære hos den verdensberømte seilertatovøren Sailor Jerry, som satte Don Ed Hardy i kontakt med den japanske tatoveringsguruen Horihide. Den distinkte japanske innflytelsen, blandet med amerikansk stil, er kjennetegnet til Ed Hardys design, noe han bragte med seg inn i tekstilverden, da han i 2004 lanserte Ed Hardy. Siden den gang har alt fra Ed Hardy sko til Ed Hardy-parfyme kommet seg suksessfullt ut til butikkhyllene og tatt over verden på ekte Ed Hardy-vis.

Ed Hardy sko, helt utenom det vanlige

I en fusjon mellom amerikansk tatoveringsdesign og japansk folkekunst har Ed Hardy klart å lage et unikt design, som er ikke kan måle seg med noen annen stil i tekstilverdenen. Den ekstravagante stilen er gjenkjennelig fra avstand, og signaturen til Ed Hardy går igjen som kjennemerke og referansepunkt. Dristige linjer og fargerike detaljer passer godt til dem som har bein i nesa, og gjør det lett å forbipassere de flestes gråe hverdagsklær, uten å måtte anstrenge seg. Ed Hardy sneakers passer til alt fra å dra ned på kiosken til å stikke ut på byen, og de komfortable Ed Hardy treskoene er perfekte for å skille seg ut!

Pur kvalitet, enestående materialer

Ed Hardy sko har et variert utvalg, alltid med materiale av høy kvalitet, fra semsket skinn til sko med treheler. Nettopp skoene med treheler er noe av det som skiller Ed Hardy ut fra andre merker, og er et godt eksempel på hvordan de klarer å ta med seg klassisk kvalitet til våre nye, moderne føtter. For maksimum komfort har sneakersene pustende kanvas som dekker foten på oversiden, og myke såler av gummi under. Hvis du behandler skoene pent, kan du være så heldig å ha slitt ut sålen etter en lengre periode. Husk at i slike tilfeller går det an å bytte ut sålen hos skomaker, så holder skoene enda lenger!

Ed Hardy sko online hos Footway

Kjøp Ed Hardy pumps, sneakers, støvler og sko til alle anledninger hos Footway. Vi har hurtig levering, og er du ikke fornøyd innen 180 dager, ja, så bare sender du dem tilbake. Vi har nemlig fri frakt og retur! Hvis du lurer på noe, ta kontakt med vår kundeservice, vi er alltid glade for å hjelpe til. Ikke ta til takke med hva som helst, hos Footway finner du drømmeskoene.

Innlegg om Ed Hardy
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Pump
SALE
Side 1 av 1

1 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK