Emerica, Sko

0 treff

Emerica-sko i god passform

Emerica-sko er det ultimate valget for oss som elsker streetstyle og å kle oss avslappet, men samtidig tøft, og for oss med høye krav til passform, kvalitet og stil. Finn favorittene dine allerede i dag! Her finner du et stort og bredt utvalg av stilige og tøffe Emerica-sko.

Emerica-sko – historie og kjente modeller

Det er ikke så overraskende at Emerica er et amerikansk firma. Med unge grunnleggere som elsker streetstyle er Emerica en skoprodusent for det yngre publikummet. Emerica-sko lages av gode materialer, som kraftig lær og slitesterk gummi.

Emerica-sko – stiltips og vedlikehold

Om du tar godt vare på Emerica-skoene dine, kommer de til å vare i lang tid. Mange av skoene i sortimentet er laget av semsket skinn – et slitesterkt og stilig materiale. Du kan impregnere skoene med gode skopleieprodukter, så varer de også lenge om de utsettes for vann. Bruk skoene til både jeans, chinos og dressbukser..

Emerica-sko online på Footway

Om du finner et par Emerica-sko som du liker, kan du klikke dem hjem allerede nå! Hos oss på Footway er det enkelt å shoppe, og med våre hurtige leveranser kan du bruke skoene på null komma niks. Frakten og returen er som vanlig gratis, og vi gir deg som kunde 180 dagers åpent kjøp.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK