Sko

39 treff

Emerica-sko i god passform

Emerica-sko er det ultimate valget for oss som elsker streetstyle og å kle oss avslappet, men samtidig tøft, og for oss med høye krav til passform, kvalitet og stil. Finn favorittene dine allerede i dag! Her finner du et stort og bredt utvalg av stilige og tøffe Emerica-sko.

Emerica-sko – historie og kjente modeller

Det er ikke så overraskende at Emerica er et amerikansk firma. Med unge grunnleggere som elsker streetstyle er Emerica en skoprodusent for det yngre publikummet. Emerica-sko lages av gode materialer, som kraftig lær og slitesterk gummi.

Emerica-sko – stiltips og vedlikehold

Om du tar godt vare på Emerica-skoene dine, kommer de til å vare i lang tid. Mange av skoene i sortimentet er laget av semsket skinn – et slitesterkt og stilig materiale. Du kan impregnere skoene med gode skopleieprodukter, så varer de også lenge om de utsettes for vann. Bruk skoene til både jeans, chinos og dressbukser..

Emerica-sko online på Footway

Om du finner et par Emerica-sko som du liker, kan du klikke dem hjem allerede nå! Hos oss på Footway er det enkelt å shoppe, og med våre hurtige leveranser kan du bruke skoene på null komma niks. Frakten og returen er som vanlig gratis, og vi gir deg som kunde 180 dagers åpent kjøp.

Leaf Black
FÅ IGJEN
Leaf Rose
FÅ IGJEN
K4114
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

39 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK