Sko

161 treff

Pura Lopéz-sko – spansk stil og eleganse

Shop nydelige høyhælte sko til jobb og fest fra spanske Pura Lopéz online hos oss på Footway. I tillegg til kvalitet tilbyr Pura Lopez sko med stil og eleganse, noe vi ikke kan få for mye av her i livet!

Pura Lopéz-sko – historie og bakgrunn

Pura Lopéz er et spansk merke med røtter som går helt tilbake til 50-tallet, da grunnleggerne av selskapet begynte å jobbe med å lage sko i et mindre verksted. Siden den gang har mye forandret seg, men de verner fortsatt om håndverket og den høye kvaliteten.

Spansk, feminint design med Pura Lopéz-sko

Pura Lopéz-sko kommer i flere ulike modeller, men det de alle har til felles, er nydelig design og håndverk av svært god kvalitet. Uansett om du ser etter høye hæler til en fest eller bare et par fine sko til jobb, har vi noe til deg fra Pura Lopéz. Regelmessig behandling med skopleieprodukter vil gi skoene dine lengre levetid.

Shop Pura Lopéz-sko online

Shop ditt neste par Pura Lopéz-sko online hos oss på Footway. Vi har raske leveranser, gratis frakt og åpent kjøp i 180 dager. Prøv skoene hjemme i ro og mak, og hvis du må levere dem tilbake, spanderer vi returen.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

161 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK