Sko

153 treff

Ruby Brown - sko til herlige dager

Ruby Brown er et nederlandsk merke som har spesialisert seg på sko til innendørsbruk. Med sko fra Ruby Brown blir føttene dine både fine og komfortable, også hjemme!

Ruby Brown-sko – bakgrunn og modeller

Ruby Brown ble grunnlagt i 2003 av nederlandske Martine de Grauw, som da bestemte seg for å følge skodrømmen sin. Merket har i dag base i Amsterdam, men skoene kan du kjøpe i hele Europa samt i Kina og Japan. Ruby Brown lager først og fremst fine og komfortable innesko, for eksempel tøfler, men det finnes også andre modeller, som behagelige sko med kilehæler.

Stilig og komfortabel med sko fra Ruby Brown

Ruby Brown-sko beviser klart og tydelig at du ikke er nødt til å velge mellom å være fin eller ha det komfortabelt – du kan faktisk beholde stilen, selv i koseklær. Merkets herlige design med forskjellige farger og dekorasjoner gjør at du lett kan finne et par deilige tøfler eller sko som fort kan bli det nye favorittparet ditt.

Shop Ruby Brown-sko og -tøfler online

Bestill de nye Ruby Brown-skoene eller -tøflene dine hos oss på Footway allerede idag. Vi kan skilte med 180 dager åpent kjøp, så du kan prøve i fred og ro hjemme. I tillegg tilbyr vi fri frakt og retur og kort leveringstid.

FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
FÅ IGJEN
Side 1 av 3

153 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK