Emu Australia Sko Online

2 treff

Deilige sko fra EMU Australia

Hold føttene dine gode og varme med fottøy fra EMU Australia. Handler du EMU Australia sko, så handler du håndlaget kvalitet av naturlige materialer, samtidig som du støtter humanitære verdier og bidrar til at verdens fattigste får rent vann!

EMU Australia– Et navn med gode verdier

Emu er Australias nasjonalfugl. Fuglen er både rask og kan overleve på lite mat og drikke i ørkenen. Det er en stolt fugl som ikke ser seg tilbake, men går fremover. Fuglen er en god representant for merkevarens verdier. EMU Australia er blitt et kjent og populært merkevarenavn, som benyttes av mange mennesker over hele verden. Merkevarenavnet bærer med seg gode verdier, og derfor er de en stolt samarbeidspartner med WaterAid, som jobber for at verdens fattigste samfunn skal ha tilgang på rent vann og sanitær- og hygieneforhold. Kjøper du et par med EMU Australia sko så vet du at du kjøper sko som er bygget på gode verdier.

EMU Australia sko

EMU Australia er en venn som vil følge deg for livet, når du først har stiftet bekjentskap med dem. Modellen EMU Australia Stinger er en populær modell som finnes i flere fargevalg. De passer like godt til hverdagen som til en tur på byen med gode venner. Stinger kommer i to ulike høyder– Den minste er 15 cm og den høyeste er 31 cm. Begge modellene tar seg godt ut både til jeans, skjørt og kjoler. Synes du det er vanskelig å bestemme seg for om du skal gå for lave eller høye Stinger, så kan du velge modellen EMU Australia Alba. Den er formet på en slik måte, at du enkelt kan brette ned kanten, og skape en ny og like stilig stil, som den du har med høy kant. Da endrer du stilen i en rask vending, og kan enkelt regulere varmen, dersom du blir litt kald på leggene dine.

Deilig australsk saueskinn

Australsk saueskinn er både varmt og mykt, men visste du at det også er vanntett? Det blir sagt at å bære et par med EMU Australia sko er som å vandre på deilige, myke skyer. EMU Australia holder dine føtter varme og tørre, selv i vårt nordlige klima. Merinoull er naturlige fibre som puster. Det vil si at varme og fukt slipper ut, uten at fukt og kulde slipper inn. Det er også en effektiv måte å forebygge vond lukt på. Alle produktene blir håndlagede i Australia, og de bruker kun saueull og -skinn av høy kvalitet. Det hele avsluttes med en komfortabel gummisåle som tåler norsk natur.

EMU Australia sko online hos Footway

Er du på jakt etter EMU Australia sko til gode priser, da er du kommet rett. Hos Footway har vi rask levering og fri frakt. Skulle du av en eller annen grunn angre kjøpet, eller kanskje du ønsket en annen farge eller modell, da er det også fri retur av dine varer i hele 180 dager. Gi deg selv en gave som varmer– Kjøp sko fra EMU Australia fra Footway i dag!

Innlegg om EMU Australia
S
Siw -
A
Anonym -
Vis flere innlegg
Lyndon
FEW LEFT
Rocklea
FEW LEFT
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK