Esska, Sko

2 treff

Esska-sko – høy komfort og design

Esska er et skomerke som retter seg mot den moderne kvinnen. Her finner du flotte og trendy sko som ikke har gitt avkall på verken kvalitet, stil eller passform. For du skal ikke måtte velge bare én av disse essensielle egenskapene. Klikk hjem et par fine Esska-sko som sitter perfekt, og som passer til både hverdag og fest.

Esska-sko – historie og konsept

Det britiske skomerket Esska ble grunnlagt av Souraya Karami, en kvinne som først jobbet som arkitekt, men som siden gikk over til sko. Grunntanken var å lage fine sko til kvinner uten å måtte velge enten komfort, stil eller kvalitet, men heller forene de tre egenskapene i én sko. Dette fikk Souraya til, og i dag finnes det mange nydelige sko for kvinner å velge mellom.

Esska-sko – stiltips og pleie

Foran deg har du et kreativt og fint sortiment av Esska-sko i forskjellige modeller. Fra fine sandaletter og kilehæler, skinnstøvler til høsten og sandaler til sommeren. Velg blant en fargerik palett, og finn skoene som snakker til deg. Skoene er like fine til et par jeans som til en penkjole.

Esska-sko online på Footway

Bli inspirert av vårt sortiment av Esska-sko, og klikk hjem favorittene dine i dag. Hos oss på Footway handler du alltid enkelt og effektivt. Frakten trenger du ikke å betale, den spanderer vi. Retur er også gratis, og du får alltid 180 dager med åpent kjøp.

Dawn
3 FOR 2
Wig
3 FOR 2
Side 1 av 1

2 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK