Etki Sko Online

0 treff

Etki-sko i italiensk design

Om det er noe Italia er kjent for, så er det de stilige skoene. Etki er en skoprodusent som har hentet stor inspirasjon fra Italia. Her kan du velge blant stilige herresko i ekte skinn og med en fantastisk passform. Kle deg stilrent og stilig, både til hverdags og til fest.

Etki-sko – historie og kjente modeller

Etki er en skoprodusent som har fått inspirasjon fra den italienske designen av herresko. Med kraftige og kvalitative materialer som ekte skinn, slitesterk gummi og med en myk fotseng er Etki-skoene et ultimat valg for den trendy mannen. Etki er mest kjent for sine stilige loafers og sneakers.

Etki-sko – stiltips og vedlikehold

Etki-skoene dine kan du både bruke til et par stilige jeans, men også til dressbukser når du vil være ekstra oppdresset. Ettersom Etki-sko lages av skinn, er det viktig at du rengjør og smører inn skoene dine med passende skopleieprodukter. Etki-sko kan også brukes når det regner, men unngå de verste regnbygene.

Etki-sko online på Footway

Velkommen til ditt eget skoparadis – Footway! Her kan du klikke deg frem til et par stilige Etki-sko fra komforten av ditt eget hjem. Vi tilbyr raske leveranser, og frakten er alltid gratis. Om det er noe som ikke sitter perfekt, trenger du ikke å betale for returen, den betaler vi.

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK