F-troupe , Sko

3 treff

Kreative, originale F-Troupe sko

Møt sommeren med nye F-Troupe sko som setter siste finish på antrekket ditt. Velg mellom flere ulike modeller og finn et par som passer deg.

Damesko i særklasse

Helt siden den selvlærte designeren Mick Hoyle lanserte F-Troupe sko i 2003, har merket fått mange lojale følgere fra hele verden. F-Troupe holder opprinnelig til i London, hvor den første butikken ble åpnet i 2010 i Soho. Fottøyet er kjent for sin originalitet, og referer til britisk historie gjennom de moderne vintage kolleksjonene. Det designes damesko i alle varianter, som blander det maskuline med det feminine, og resultatet er utrolig. Merket har blitt en gjenganger i kjendisverdenen, spesielt blant unge LA-stjerner, som for eksempel Misha Barton og Kristen Stewart, men også britiske stjerner, som Lily Allen, Pixie Lott og Keira Knightley.

Trendy F-Troupe sko

F-Troupe damesko er særegne og trendy sko, som passer utmerket for de som ønsker å sette prikken over i-en på antrekket sitt. Skoene har ofte mønstre, frynser eller store sløyfer, som gir dem et særtrekk og retter oppmerksomheten mot føttene. F-Troupe med sløyfe er en klassiker, som passer godt til sene sommerkvelder. Dette er ballerinasko i en marineblå farge, hvor den røde sløyfen er en fin detalj. Om du ønsker disse skoene med større hæl, har Footway denne typen i både høy og lav wedge. Med andre ord vil du kunne finne et par som passer dine formål på Footway.

Få nytte av skoene i lang tid

De aller fleste F-Troupe sko er laget med skinn på innsiden og innersålen, mens yttersiden er i tekstil, med syntet såle. Alle sko må tas vare på for at du skal kunne ha nytte av dem i lang tid. Derfor er det lurt å følge noen få tips, slik at skoene dine lever lengre. Sko laget av skinn bør vaskes med vann og såpe, eller produkter som rengjør skinnet. Deretter må de tørkes, og du smører inn en gel som tilfører fuktighet til skoene og gjør dem blanke. Avslutningsvis smører du inn skinnskoene med skokrem tilpasset fargen på skinnet. Puss med et tøystykke. Jo mer du gnukker og gnir, dess flottere blir resultatet.

F-troupe sko online hos Footway

Hos oss på Footway finner du F-Troupe damesko med personlighet. Velg mellom flere ulike modeller, og finn et par som passer deg. Disse unike skoene kan du bestille hjemme fra din egen sofa, og få fri frakt og hurtig levering. Om skoene ikke passer som forventet, så fortvil ikke! Hos oss har du 180 dagers åpent kjøp, og kan returnere skoene uten ekstra omkostninger.

Knot wedge
3 FOR 2
3 FOR 2
3 FOR 2
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK