Faguo – sko med urbane innslag

Se for deg et par sko som er komfortable, har et tøft og unikt design og som er av høy kvalitet. Det høres ganske bra ut, ikke sant? Faguo-sko er tingen for deg som leter etter noe unikt, men samtidig trendy. Skoene er av høy kvalitet, sitter perfekt på foten og passer til mange forskjellige anledninger.

Faguo-sko – historie og visjon

Faguo er et fransk merke som retter seg mot et yngre publikum. Selskapet er relativt nytt og ble grunnlagt for bare 6 år siden. Faguo lager sko av høy kvalitet, med innovativt og ungdommelig design, og i tillegg verner de om miljøet. For hvert par sko som selges, planter bedriften et nytt tre i Frankrike.

Faguo-sko – stiltips og pleie

I sortimentet kan du velge blant fine dame- og herresko fra Faguo. Med unike og kreative mønstre kan du garantert finne et par du liker. Kombiner dem med opprullede chinos, en sommerkjole eller et par jeans, og du er klar for hva enn dagen har å tilby.

Faguo-sko online på Footway

Et par deilige og fine sneakers fra Faguo kan du bruke både på fest og til hverdags. Finn et par du liker og klikk dem hjem allerede i dag. Footway leverer skoene dine fort, og vi spanderer alltid frakten. Hvis du må bytte noe, trenger du heller ikke å betale returen, vi spanderer den også!

Faguo sko online

|

Side 1 av 1

Få igjen
Oak Velcro
Få igjen
Oak Lacets
Få igjen
Oak Velcro
Få igjen
Oak
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)
Rens alt

11 Treff
For å holde styr på hvilke sko du har i handlekurven, hvilken størrelse du valgte å filtrere mm. bruker vi så kalte cookies. Gjennom å fortsette surfe på Footway.no godkjenner du at vi gjør det.×